- תודות
- 1,241
- נקודות
- 151
למה תוך שבוע?? מי אמר??הנקודה היא שלאנשים קשה להאמין למה שאומרים, שאנשים נורמטיבים החזיקו סמרטפון ואחרי שבוע כבר עברו על כל הג' עבירות, שזה דבר שנשמע מוגזם שאדם נורמלי (לא בחור צעיר) לאחר שבוע סמרטפון מגיע לכאלה מקומות.
וכן שעומד מישהו בפני אלפים ואומר שיש לו מאות סיפורים כאלה, וכאדם שחי בסביבה עם אנשים, הייתי צריך להכיר לפחות סיפור אחד מוזר כזה, שלאחר שבוע סמרטפון וכיו"ב הוריד את הכיפה, וכיון שאני לא מכיר אפילו לא אחד כזה, זה נשמע באמת הגזמה שמגזימים כדי להסביר את חומר הענין, ועל זה בונים שאסור גם עם סינון וכו' וכו' וכו'.
ולכן אנשים נורמלים קשה להם לקבל את הצורה שאתה וכיו"ב מציגים את הדברים.
הבט סביבך קרובי משפחה, חברים ,שכנים. תוכל ודאי למצוא משפחות רבות שהאבא יצא לעבוד ורכש סמרטפון ובתהליך איטי אתה רואה שהבנאדם משתנה אם זה במראה חיצוני פתאום אחר, אם זה בדברים בולטים יותר, ולפעמים זה תהליך שעובר עליו עצמו וזהו. ופעמים שגם האשה בארוע וגם היא משתדרגת פתאום ומגלה עולם וכל הבית עובר שינוי דרסטי. ואתה רואה כבר ניצני קלקול וניתוק אצל הילדים ודאי ופעמים גם אצל ההורים.
וישנם מקרים רבים שמתפרקת החבילה, או חוסר התאמה מכורח המצב, או לחילופין קלקול ונטישה של אחד הצדדים. ובקיצור נראה לי שכל אדם בוגר מכיר מקרה או שנים