השר מקוצי

משתמש ותיק
gemgemgemgem
תודות
1,303
נקודות
104
לפניכם המתכון להפוך לאדם בעל כוחות על, והכל ע''פ מקורות בחז''ל.
להחיות מתים, לברוא בריות חדשות, להיות רואה ואינו נראה, לזכור כל מה שרואה ושומע ולומד לעולם.

1780483385503.png
1780483399446.png
1780483410823.png
1780483436728.png

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
אני ניסיתי לפני שנים לעשות את הסגולה לזכרון ולא עבד אצלי, אבל בכלל לא הייתי בטוח שהכנתי את זה נכון.
איזו תעוזה..
אני לא הייתי מעיז לא לשכוח כלום, כל שטות שראית, כל טרגדיה שקרתה..
מילא אם הייתי עוסק רק בתורה ותו לא מידי, אז זה ברכה...

אני ניסיתי לפני שנים לעשות את הסגולה לזכרון ולא עבד אצלי, אבל בכלל לא הייתי בטוח שהכנתי את זה נכון.
לעומת זאת, אחיי הקטנים ניסו להחיות זבובים וזה אכן הצליח.
ניסתי פעם על זבובים ולא עבד, ואז אמרו לי שזה דוקא אם מתו באופן מסויים וכו'
איני בטוח שכוונת הספר כפשוטן של דברים, וידוע שחי באיזמיר בתקופה קשה ביותר...
גם לגבי טעמי המנהגים אינו ספר מוסמך.
ובכל אופן הגם שהאשכול מעניין, אך לא הייתי ממליץ לנסות בבית.

איזו תעוזה..
אני לא הייתי מעיז לא לשכוח כלום, כל שטות שראית, כל טרגדיה שקרתה..
מילא אם הייתי עוסק רק בתורה ותו לא מידי, אז זה ברכה...
ככל הנראה בשנים ההם הייתי עוסק רק בתורה ותו לא מידי.

כעת מצאתי גם אפשרות לקרוא מחשבות.
כתב הרב פנחס מקוריץ בנופת צופים (שפירא, אות קכו') בשמו של הבעש"ט כשאחד אוהב לחבירו מאוד אזי בא לו במחשבתו המחשבות שחושב בהם חבירו, ואפילו מחשבות רעות.

לפניכם המתכון להפוך לאדם בעל כוחות על, והכל ע''פ מקורות בחז''ל.
להחיות מתים, לברוא בריות חדשות, להיות רואה ואינו נראה, לזכור כל מה שרואה ושומע ולומד לעולם.
להחיות מתים - מספר ''שבט מוסר''
הצג קובץ מצורף 204120
לברוא בריות חדשות - משם
הצג קובץ מצורף 204121
להיות רואה ואינו נראה - מתוך ספר רפואות-סגולות ורפואות-תרפ''ז
הצג קובץ מצורף 204123
לזכור כל מה שרואה ושומע ולומד לעולם - מספר ''טעמי המנהגים ומקורי הדינים'' עמ' תקע''ח
הצג קובץ מצורף 204124
האם הפורום אינו פורום תורני בלבד?
מה הקשר להעלות נושא שאין לו שום קשר לנקרא: תורת ה'?
אולי נדון כאן איך לתקן מזגנים?

איני יודע אם כבודכם יוכלו לחקות אחר עצה וסגולה זו, אבל כך כתב הערבי נחל (ריש פרשת לך), והיסוד הוא מבואר בהרבה ספרי קודש כגון בספרי הבאר מים חיים ועוד:
מי שעובד להש"י למעלה מהטבע גם הש"י מתנהג עמו כך ולצדיק כזה טבעי עולם משתנים כענין אומר לשמש דום וכדומה.

וזה לשון הבאר מים חיים בספרו סידורו של שבת:
הרי כי אף שטבע העולם הוא להיות המים נמשכים והולכים ושמן ידליק ולא חומץ וכשנפגע ערוד באדם יהרג מאתו ולהם עשה הקב"ה להנהיגם למעלה מטבע העולם שיהי' הטבע נדחה מפניהם ואפי' בדורותינו כמה העין רואה בחוש נסים שנעשו לגדולי ישראל ולצדיקי אמת שנתהפך הטבע בפניהם וכל רואיהם יכירום כי הם זרע ברך ה' ושם ה' נקרא עליהם שמהוה לנגדם התהוות חדשות ומשדד כל מערכת השמים ומזלות הרקיע בשבילם והכל עבור כי עז צדקת' ואמתתם בדרך ה' שלא בטבע כוחי גופו ואדרבה מסגף עצמו בסיגופים גדולי' כדי לזכך ולטהר ולהחליש כח הגוף כדי שיהא כלי נכון מקודש ומזומן להשראת הקדושה ובדרך אלהי ישראל יקרא שמו על אדם הזה כמו אלהי אברהם ויצחק ויעקב או אלהי ישראל עבור הניסים ונוראות הנפלאים שנעשו לאבות העולם למעלה מהטבע אברהם ניצול מכבשן האש וכדומה וכמ' נסים נעשו לאבותינו ביציאת מצרים ובים סוף ונפלאות שהיה להם במדבר כי הכל יראו על ידו כי אין קדוש כה' ואשר לו הכח והממשלה בעליונים ובתחתונים לעשות בהם כרצונו וזה פי' הפסוק ואהבת את ה' אלקיך שתאבה את זאת שה' המהוה את כל ומעלה אותם מטבעם הוא יהיה אלהיך שיהיה שמו נקרא עליך.

בספר ברית מנוחה נותן עצה קבלית האיך להיות רואה ואינו נראה, וז"ל:
והמעלה הז' הוא נשרשת במקור אהו"ה היא מעלה מובחרת ושם אמיץ כאשר הוא כלול עם מקורו לעבור מים בגבורתו ולהנצל מן האש וגם הוא לעבור בין החיילים השם אמיץ כאשר הוא כלול עם מקורו לעבור בין החיילים וגם לשמירה בעיר וגם שלא יראוך בעיר בשעת הדין ולנצוח מלחמה.

עוד כתב שם על פי השמות הקדושים ואינני מייעץ אף אחד להשתמש בשמות הקודש כמובן, אבל להעשיר הידיעות אביא את לשונו הק':
מעלה הט"ו הוא הנשרש באה"וה פעולותיו להמלט מכל צרה ולהוציא אסיר מבית הכלא. מעלה הי"ו נשרשת בטכס"יסיה פעולותיו להצליח בכל מעשיך ולשאול מכל מי שתרצה ולא ישיבו פניך ריקם. מעלה הי"ז נשרשת באה"וה פעולותיו להכריח כחות הטומאה ולאבד התאוה ולמלאות חפציך בכל מה שתרצה ולעור בני אדם בסנוירים בשעת הקפת החומה או הבית.

וגם לקפיצת הדרך מלמד שם כיצד יכולין לקפוץ, וז"ל:
ולקפיצת הדרך נמצא בכח אמיתית ואני אומר קצותה ואחר כך אניח קצותה עד אשר אבוא בחכמה החיצונה:
ואני הכותב לקטתי בין העמרים ומצאתי כאשר תראה. קח קרן כבש בן שנה וצריך שלא יחתוך הטבח הקרן מן הכבש אלא העושה הפעולה, ובשעת חתיכתם מן הראש יאמר, בשם אהי"ה אשר אהי"ה ושמור זה הקרן שלא יושם רק במקום טהור ואח"כ קברהו בארץ ותשקהו בכל יום וכשתשימהו בארץ תאמר כך השם שנתן מים מצור להשקות עמו בני ישראל וכן בבארה של מרים שהיתה הולכת אחריהם הוא ישלח ברכה בקרן הזה כדי שיצמח ויגדל מתוכו קנה אחד שיועיל לי אל מה שאצטרך לעניין קפיצת הדרך לאיזה מקום שארצה ללכת שמה בלא עייפות ובלא יגיעה ובלא שום נזק בעולם, כל זה יאמר בכל יום ויום כשיתן המים עליהם, וכשיגדל עד שיהיה בן ז' קשרים אז תחתוך אותו ובעת החיתוך תאמר כן רבות בנות עשו חיל ואח עלית על כולנה ויאמר שם בן מ"ב יתחיל אבגית"ץ עד סופו וכן יאמר שם בן כ"ב אותיות ויתחיל משם אנקת"ם וכו'. באופן זה תוכל לעשות רבות בבת אחת ר"ל לקחת הרבה קרנים ולעשות כנזכר. ואח"כ תקח קלף של שליל וכתוב עליו אלו השמות שאומר לך ותשים הכתב בקשר האמצעי תוך הקנה בהשבעה למלאכים הנזכרים והכתב יהיה כתב אשורית ואלו הן השמות אשר חכחוב ואח"כ תצא חוץ לעיר אל רחוב העיר בי"ג יום לחדש בכוונה שלימה ושים סודר אחד על פניך ותשביע בהשבעה מעולה ותאריך בבקשתך ותכה בקנה למזרח ולמערב ולצפון ולדרום ותרכוב על הקנה ותשים ידך האחת לפניך והאחת לאחריך ותרוץ ותלך למקום המבוקש וכשתרכוב תשביע השמות ז' פעמים בשם הראשון שהוא לו ואז יקחנו השד ויוליכנו לאיזה מקום שהוא רוצה. וצריך טבילה ה' ימים קודם ותענית בכל יום ותהיה מטתו נקייה ומקום פנוי ותצליח. ע"כ:

בפרי עץ חיים כתב שם לכוון ולומר במוצאי שבת, וזה מסוגל שיזכור את הכל ולא ישכח:
כוונה לזכירה - בשעת הבדלה קודם שיברך יאמר, משבענא עליך פורה שר של שכחה, שתסיר לב טפש ממני, ותשליכהו על טורי רומיא, ארמימ"ס רמימ"ס מימ"ס ימ"ס מ"ס ס', ונח מצא חן בעיני י"י.

ובספר מגיד מישרים להב"י אמר לו המלאך עצות לזכור הכל ולא לשכוח שום דבר, וז"ל:
על דבר השכחה אשר שאלת כח לזכור מה שתקרא שלא תשכח אותו בטבע או בשמות הדרך היותר נקל הוא סוד שזכור תזכור סוד האלפא ביתא אות הז' שבעה פעמים בבקר בבקר ולא תשכח מה שתקרא בבקר הפנים אל פני מזרח ואח"כ תזכור אותו פעמים לדרום ולצפון ולמערב ותזכור כי סוד הזי"ן הוא השמטה העליונה בסוד ז' פעמים שבעה ושיעלו לחמשים שערי בינה וסוד הזי"ן יפתח לך שערי חכמה העליונ' ועם זה הסוד לא תשכח דבר בזוכרך אותו וכל פסוקי זכירה תאסוף אותם ותזכור אותם עם הכוונ' הזאת ושסוד הז' שמות יהיו עמו יחד בסוד זי"ן אזי תזכור מה שתקר' ובטבע ובמלאכה יעשה הדבר הלזה קח אגוז מושקאד' וגינס"א וקניל"א ופרח מאסיאה וזעפראן ועם זה יוסר כח השכחה כנודע ובמלאכה סוד ה' ליראיו:

נערך לאחרונה:

קבצים מצורפים

ניסתי פעם על זבובים ולא עבד, ואז אמרו לי שזה דוקא אם מתו באופן מסויים וכו'
כל בעלי החיים בעלי דם קר, בעת שמאבדים את חום גופם הם נראים כמתים, וכבר נרמז זה בפסחים (פח:).
ולא מופקע לומר שממציא רשימת פלאות אלו שהועתקו לתוך השבט מוסר, ראה את תהליך התפתחותם של רֹאשָׁנִים, וטעה לחשוב שהם זבובים.

בספר הפעולות לר' חיים ויטאל יש הרבה דברים כאלו (ע"י קבלה ולהבדיל ע"י הטבע)לדוג' (מהזיכרון)
א. לנבא עתידות
ב. להחזיר דבר שנשבר לתיקונו
ג. לגרום למטבע שכשתוציא אותה בהוצאה תחזור לכיסך
ד. שחרב לא תוכל לשרוט אותך (רק לדקור)
ה. להפיל תרדמה על כל יושבי הבית
ו. לגלות ולמצוא הגנב
ח. לדבר אם הישנים(ויאמרו לך את כל אשר תשאל-את האמת)
ט. להרוג אנשים
ועוד רבים וטובים

לגבי כל הפעולות שהוזכרו לעייל שנעשות ע"י שמות קדושים והשבעות שדים וכדומה המהרח"ו מזהיר (מחמת סכנה שבדבר משום השדים והמקטרגים) שלא להשתמש בזה ואף כותר שהאר"י אסר עליו להשתמש בקבלה מעשית כיון שלא היזו עליו מאפר פרה אדומה

בספר הפעולות לר' חיים ויטאל יש הרבה דברים כאלו (ע"י קבלה ולהבדיל ע"י הטבע)לדוג' (מהזיכרון)
א. לנבא עתידות
ב. להחזיר דבר שנשבר לתיקונו
ג. לגרום למטבע שכשתוציא אותה בהוצאה תחזור לכיסך
ד. שחרב לא תוכל לשרוט אותך (רק לדקור)
ה. להפיל תרדמה על כל יושבי הבית
ו. לגלות ולמצוא הגנב
ח. לדבר אם הישנים(ויאמרו לך את כל אשר תשאל-את האמת)
ט. להרוג אנשים
ועוד רבים וטובים
ועל חלקם הוא כותב שלא עלו בידו, על חלקם שהצליחו לו רק לפעמים, ועל חלקם שלא בדק כלל.
לגבי כל הפעולות שהוזכרו לעייל שנעשות ע"י שמות קדושים והשבעות שדים וכדומה המהרח"ו מזהיר (מחמת סכנה שבדבר משום השדים והמקטרגים) שלא להשתמש בזה ואף כותר שהאר"י אסר עליו להשתמש בקבלה מעשית כיון שלא היזו עליו מאפר פרה אדומה
ולמי שהיזו עליו מותר?

חברים מקוונים לאחרונה

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון