• פורום ייעודי לשאלות נפוצות וקבלת תשובות מסודרות, לצד הסברים והדרכות מפורטות על כל האפשרויות והכלים שבפורום, ניתן למצוא ב ויקי-אוצר מדריך למשתמש, או לבדוק בפורום כאן אם כבר קיים אשכול בנושא. במקרה שלא מצאתם כאן מידע או בויקי-אוצר – ניתן לפתוח אשכול חדש ולבקש עזרה.

אוצר התורה

מנהל ראשי
gemgemgemgem
חבר צוות
מנהל ראשי
פוסט השבוע
1
תודות
6,340
נקודות
93
או בקיצור: צדיקים נסתרים...

לבקשת משתמשים באשכול "עצות והארות לשיפור ושדרוג הפורום".
נוספה אפשרות חדשה בהגדרות החשבון:
ניתן כעת לבחור האם להסתיר את שם המשתמש והאוואטר משורת הכותרת העליונה של האתר.
וכן להסיר את תיבת מידע אישית בעמוד הראשי מצד שמאל למעלה, הכוללת את שם המשתמש ונתוני פעילות כלליים. ומוצגת רק לו.

אפשרות זו ניתן למצוא בהגדרות חשבון המשתמש - לוח בקרה > העדפות > הסתרת שם משתמש בשורת הכותרת
ניתן לבחור "הסתר", או להשאיר על "אין בחירה" - ואז שם המשתמש יוצג כרגיל.
חשבון רגיל.JPG
החשבון שלי.JPG

כדי להסתיר את 'תיבת המידע', בעמוד הראשי יש לסמן את התיבה שמוצגת בעמוד העדפות "הצגת תיבת מידע אישית בעמוד הראשי".

שימו לב: ההגדרות משפיעות רק על התצוגה האישית של המשתמש במחשב שלו, ואין לה כל השפעה על אופן הצגת שמו בפני משתמשים אחרים בפורום.

הפונקציה זמינה בערכת עיצוב ברירת מחדל - "עיצוב ברירת מחדל - אוצר התורה". ובערכה 2 - "otzer hatora".

מקווים שתהיה לתועלת הציבור.

תודה רבה על הקשב המופלא של המנהל שליט"א, שהוא ממש בבחינת עומד ומשמש עליהם...
מדהים לראות את המסירות הנפלאה וההיענות המהירה!

או בקיצור: צדיקים נסתרים...

לבקשת משתמשים באשכול "עצות והארות לשיפור ושדרוג הפורום".
נוספה אפשרות חדשה בהגדרות החשבון:
ניתן כעת לבחור האם להסתיר את שם המשתמש והאוואטר משורת הכותרת העליונה של האתר.
וכן להסיר את תיבת מידע אישית בעמוד הראשי מצד שמאל למעלה, הכוללת את שם המשתמש ונתוני פעילות כלליים. ומוצגת רק לו.

אפשרות זו ניתן למצוא בהגדרות חשבון המשתמש - לוח בקרה > העדפות > הסתרת שם משתמש בשורת הכותרת
ניתן לבחור "הסתר", או להשאיר על "אין בחירה" - ואז שם המשתמש יוצג כרגיל.
חשבון רגיל.JPG
החשבון שלי.JPG

כדי להסתיר את 'תיבת המידע', בעמוד הראשי יש לסמן את התיבה שמוצגת בעמוד העדפות "הצגת תיבת מידע אישית בעמוד הראשי".

שימו לב: ההגדרות משפיעות רק על התצוגה האישית של המשתמש במחשב שלו, ואין לה כל השפעה על אופן הצגת שמו בפני משתמשים אחרים בפורום.
(להסתרת השם כלפי משתמשים אחרים קיימת הגדרה נפרדת בהעדפות בלוח הבקרה "אפשרויות פרטיות")

הפונקציה זמינה בערכת עיצוב ברירת מחדל - "עיצוב ברירת מחדל - אוצר התורה". ובערכה 2 - "otzer hatora".

מקווים שתהיה לתועלת הציבור.
אין מילים.
פשוט אין מילים.
כל מילה נוספת שאני אומר, פשוט תוריד את עוצמת הכרת הטוב שיש לי לפורום היקר הזה ולמנהליו המסורים, ובפרט למנהל הראשי.
ובפרט שמעשיכם מעידים עליכם יותר טוב מכל מחמאה שאכתוב.
שאו ברכה מאת ה'!

חברים מקוונים לאחרונה

חזור
חלק עליון