ה היושב בישיבה משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 718 תודות 1,937 נקודות 181 9 נובמבר 2025 #21 תיבת גמא אמר: ואני מהרהר באמת האם בטוה"נ רצו שתרבה הדעת..? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם יש לכבודו שאלות מה מניע את אלוקים לתת לכהנים זכויות איני יודע מה לענות
תיבת גמא אמר: ואני מהרהר באמת האם בטוה"נ רצו שתרבה הדעת..? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם יש לכבודו שאלות מה מניע את אלוקים לתת לכהנים זכויות איני יודע מה לענות
ת תיבת גמא משתמש ותיק הודעות 347 תודות 959 נקודות 92 10 נובמבר 2025 #22 היושב בישיבה אמר: אם יש לכבודו שאלות מה מניע את אלוקים לתת לכהנים זכויות לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נ.ב. הזכות של הישראל הנותן.. היושב בישיבה אמר: הוא יכול לפנות לארגון ערכים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... דוקא לא קשור לערכים, רק לערכי מושג זכות הנתינה וכעין הוכחה ששיך כזו זכות עצמית וללא קשר לשאר הבעלות..
היושב בישיבה אמר: אם יש לכבודו שאלות מה מניע את אלוקים לתת לכהנים זכויות לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נ.ב. הזכות של הישראל הנותן.. היושב בישיבה אמר: הוא יכול לפנות לארגון ערכים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... דוקא לא קשור לערכים, רק לערכי מושג זכות הנתינה וכעין הוכחה ששיך כזו זכות עצמית וללא קשר לשאר הבעלות..
ה היושב בישיבה משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 718 תודות 1,937 נקודות 181 10 נובמבר 2025 #23 תיבת גמא אמר: נ.ב. הזכות של הישראל הנותן.. דוקא לא קשור לערכים, רק לערכי מושג זכות הנתינה וכעין הוכחה ששיך כזו זכות עצמית וללא קשר לשאר הבעלות.. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הוויכח הסתיים אין לי מה להוסיף יותר מהכתוב
תיבת גמא אמר: נ.ב. הזכות של הישראל הנותן.. דוקא לא קשור לערכים, רק לערכי מושג זכות הנתינה וכעין הוכחה ששיך כזו זכות עצמית וללא קשר לשאר הבעלות.. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הוויכח הסתיים אין לי מה להוסיף יותר מהכתוב
ת תיבת גמא משתמש ותיק הודעות 347 תודות 959 נקודות 92 10 נובמבר 2025 #24 היושב בישיבה אמר: וכש"כ התוס' ריש הספינה עו. דהמפקיר שטרותיו לא מצי הזוכה בהם לגבות ע"י, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... היכן בדיוק ?
היושב בישיבה אמר: וכש"כ התוס' ריש הספינה עו. דהמפקיר שטרותיו לא מצי הזוכה בהם לגבות ע"י, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... היכן בדיוק ?
ה היושב בישיבה משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 718 תודות 1,937 נקודות 181 10 נובמבר 2025 #25 תיבת גמא אמר: היכן בדיוק ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... עו. ד"ה אי כרבי בסופו