ו ויש ליישב משתמש רשום הודעות 38 תודות 139 נקודות 33 9 נובמבר 2025 #1 חומש מחשבים יחד עם המעשר או לאחריו? כמו כן אם יש שיטות מרכזיות וחילוקי דינים רלוונטיים לחישוב מעשר וחומש אשמח לשמוע לצורך פיתוח מערכת בנושא זה נערך לאחרונה: 9 נובמבר 2025
חומש מחשבים יחד עם המעשר או לאחריו? כמו כן אם יש שיטות מרכזיות וחילוקי דינים רלוונטיים לחישוב מעשר וחומש אשמח לשמוע לצורך פיתוח מערכת בנושא זה
ש שלוות העמל משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 226 תודות 566 נקודות 116 9 נובמבר 2025 #2 כמה שידוע לי מחשבים לפני המעשר. ידוע לך משהו אחר?
ו ויש ליישב משתמש רשום פותח האשכול הודעות 38 תודות 139 נקודות 33 10 נובמבר 2025 #3 שלוות העמל אמר: כמה שידוע לי מחשבים לפני המעשר. ידוע לך משהו אחר? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא ידוע לי אחרת רציתי לוודא שזה מוסכם ייש"כ
שלוות העמל אמר: כמה שידוע לי מחשבים לפני המעשר. ידוע לך משהו אחר? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא ידוע לי אחרת רציתי לוודא שזה מוסכם ייש"כ
ש שטייגניסט משתמש ותיק הודעות 312 תודות 766 נקודות 82 10 נובמבר 2025 #4 ויש ליישב אמר: חומש מחשבים יחד עם המעשר או לאחריו? כמו כן אם יש שיטות מרכזיות וחילוקי דינים רלוונטיים לחישוב מעשר וחומש אשמח לשמוע לצורך פיתוח מערכת בנושא זה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חומש הכוונה פעמיים מעשר הח"ח בספרו אהבת חסד מביא [כך יוצא מדבריו] שמעשר א' יתן לת"ח ומעשר ב' יכול לפתוח בו גמ"ח [בתנאי שמתנה לפני נתינתו ע"ש] הכוונה ממאה ש"ח נותנים 10 ש"ח לעניים ועוד 10 ש"ח לבני תורה [או גמ"ח לפי התנאים שהובא באהבת חסד] נערך לאחרונה על ידי מנחה: 10 נובמבר 2025
ויש ליישב אמר: חומש מחשבים יחד עם המעשר או לאחריו? כמו כן אם יש שיטות מרכזיות וחילוקי דינים רלוונטיים לחישוב מעשר וחומש אשמח לשמוע לצורך פיתוח מערכת בנושא זה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חומש הכוונה פעמיים מעשר הח"ח בספרו אהבת חסד מביא [כך יוצא מדבריו] שמעשר א' יתן לת"ח ומעשר ב' יכול לפתוח בו גמ"ח [בתנאי שמתנה לפני נתינתו ע"ש] הכוונה ממאה ש"ח נותנים 10 ש"ח לעניים ועוד 10 ש"ח לבני תורה [או גמ"ח לפי התנאים שהובא באהבת חסד]
ד דרך המלך משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 292 תודות 771 נקודות 126 10 נובמבר 2025 #5 ראיתי שמדמים חומש למה שיוסף לקח מהמצרים לפרעה. וא"כ זה וודא לפני. ועוד שיש דין שלא יתן יותר מחומש ואם מפריש מעשר קודם יוצא שנתן הרבה יותר מתוך אלף שקל נתן 280
ראיתי שמדמים חומש למה שיוסף לקח מהמצרים לפרעה. וא"כ זה וודא לפני. ועוד שיש דין שלא יתן יותר מחומש ואם מפריש מעשר קודם יוצא שנתן הרבה יותר מתוך אלף שקל נתן 280
ש שטייגניסט משתמש ותיק הודעות 312 תודות 766 נקודות 82 10 נובמבר 2025 #6 ויש ליישב אמר: לצורך פיתוח מערכת בנושא זה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש בין מנהלי גמחי"ם בארץ ישראל תוכנה ואפשר לתת אותה לשימוש בו לצורך
ויש ליישב אמר: לצורך פיתוח מערכת בנושא זה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש בין מנהלי גמחי"ם בארץ ישראל תוכנה ואפשר לתת אותה לשימוש בו לצורך