א אליהו חזן משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 104 תודות 337 נקודות 59 9 יולי (7) 2026 #1 חמש גדולים באותו דור בתקופת הראשונים שנקראו באותו שם
פִּתָרוֹן ה ה הצעיר שבחבורה 9 יולי (7) 2026 רבי יצחק אלפסי רבי יצחק אבן גיאת רבי יצחק בן ראובן הברצלוני רבי יצחק בר ברוך רבי יצחק בן משה מקהל דניא כפי הזכור לי מופיע כן בתשב"ץ
רבי יצחק אלפסי רבי יצחק אבן גיאת רבי יצחק בן ראובן הברצלוני רבי יצחק בר ברוך רבי יצחק בן משה מקהל דניא כפי הזכור לי מופיע כן בתשב"ץ
ע עמוסיך משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,193 תודות 6,273 נקודות 443 9 יולי (7) 2026 #2 יצחק? אביו של רש"י ר"י הזקן ר"י סגי נהור ריב"ן רי"ף יוסף? הר"י מיגאש רבי יוסף בכור שור רבי יוסף קרא רבי יוסף קמחי רבי יוסף אבן זבארה - מחכמי ספרד בתקופה המקבילה הצבעה בעד 0 הצבע נגד
יצחק? אביו של רש"י ר"י הזקן ר"י סגי נהור ריב"ן רי"ף יוסף? הר"י מיגאש רבי יוסף בכור שור רבי יוסף קרא רבי יוסף קמחי רבי יוסף אבן זבארה - מחכמי ספרד בתקופה המקבילה
א אליהו חזן משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 104 תודות 337 נקודות 59 9 יולי (7) 2026 #3 לא הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,771 נקודות 655 9 יולי (7) 2026 #4 רבי יצחק אלפסי רבי יצחק אבן גיאת רבי יצחק בן ראובן הברצלוני רבי יצחק בר ברוך רבי יצחק בן משה מקהל דניא כפי הזכור לי מופיע כן בתשב"ץ הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
רבי יצחק אלפסי רבי יצחק אבן גיאת רבי יצחק בן ראובן הברצלוני רבי יצחק בר ברוך רבי יצחק בן משה מקהל דניא כפי הזכור לי מופיע כן בתשב"ץ
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,706 תודות 16,771 נקודות 655 9 יולי (7) 2026 #5 הצעיר שבחבורה אמר: כפי הזכור לי מופיע כן בתשב"ץ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ואצרף מתוכו הצבעה בעד 0 הצבע נגד
א אליהו חזן משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 104 תודות 337 נקודות 59 12 יולי (7) 2026 #6 הצעיר שבחבורה אמר: רבי יצחק אלפסי רבי יצחק אבן גיאת רבי יצחק בן ראובן הברצלוני רבי יצחק בר ברוך רבי יצחק בן משה מקהל דניא כפי הזכור לי מופיע כן בתשב"ץ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נכון נכון! וכולם היו באותו דור! הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר שבחבורה אמר: רבי יצחק אלפסי רבי יצחק אבן גיאת רבי יצחק בן ראובן הברצלוני רבי יצחק בר ברוך רבי יצחק בן משה מקהל דניא כפי הזכור לי מופיע כן בתשב"ץ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נכון נכון! וכולם היו באותו דור!