יומא דהילולא תמונות - כ"ג אב - רבי יעקב ישראל קניבסקי, הסטייפלר, בעל קהילות יעקב. | עיני העדה והמקום| דף 2 יומא דהילולא תמונות - כ"ג אב - רבי יעקב ישראל קניבסקי, הסטייפלר, בעל קהילות יעקב. | עיני העדה והמקום| דף 2
מי אמר למר, בחתונה של הגרח"פ ברמן נוכחו שניהם
א. קל לראות זאת בתמונה
ב. המקור שאמר לי על זיוף התמונה, הראה לי עותק מהמקור
ג. כמעט בוודאות אני יודע מי 'יוצר' התמונה
השגתי את המקור, ב"ה
התמונה המקורית.jpg
נ.ב. נחתך בצד, שלא תראה הכלה, למרות שפניה לא נראו

הנה התמונה בגדול.
התמונה היא ביציאה מניחום אבלים אצל רבי נסים קרליץ על פטירת אמו הרבנית בתי' (באש'ל), אחותו של החזו"א.
המקום הוא רח' הרב בלוי 5 בבני ברק, ובאותה דירה גרה קודם לכן אמו של החזו"א.
בתמונה (מימין לשמאל) ד"ר רוטשילד, רבי חיים קנייבסקי, הסטייפלר, נכדו רבי ישעי', הגרמי"ל. מאחורי הסטייפלר, מימינו ר' אברהם פיש ז"ל (למי שזוכר, הגבאי של ביה"כ פא"י - חסדא) ומשמאלו ר' משה כהן (הגבאי של ביה"כ לדרמן). מי שיתבונן היטב יראה בפתח דמות נוספות, זהו רבי אהרן זאב גרוסברד שליט"א, חתן הגרנ"ק.

קבצים מצורפים

• רבי ישראל יעקב קנייבסקי (4) עם בנו, רבי מיכל יהודה לבקוביץ וד''ר רוטשילד.jpg
    רבי ישראל יעקב קנייבסקי (4) עם בנו, רבי מיכל יהודה לבקוביץ וד''ר רוטשילד.jpg
    54.4 KB · צפיות: 1

קבצים מצורפים

• הגרי''י 21.jpg
    הגרי''י 21.jpg
    306.1 KB · צפיות: 5
בחתונת רבי צבי יהודה אדלשטיין שליט"א שנשא את נכדתו (אאל"ט בת רבי שאול ברזם). נראים גם הגר"ש ברמן והגרי"ג אדלשטיין.

קבצים מצורפים

• אדיר_במלוכה.jpg
    אדיר_במלוכה.jpg
    446.2 KB · צפיות: 3
בחתונת רבי אליעזר כהנמן שליט"א שנשא את נכדתו בת רבי שלמה ברמן. נראים גם הגר"ש רוזובסקי, הגר"ז גרז (אב"ד רחובות) ועומד הגר"ש ברמן.

קבצים מצורפים

• בחתונת הגר''א כהנמן (2).jpg
    בחתונת הגר''א כהנמן (2).jpg
    101.3 KB · צפיות: 4

הודעות מומלצות

[URL='https://www.jdn.co.il/wp-content/uploads/...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון