א אור זרוע לצדיק משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 634 תודות 2,403 נקודות 315 יום חמישי בשעה 23:40 #21 אור זרוע לצדיק אמר: והטלית קטן הוא כנגד אור פנימי, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אחר בירור הענין במקורות נתבאר לי שהטלית קטן הוא בבחי' אור מקיף לז"א כשהוא בבחי' עיבור (ג' בגו ג'). ולכן אין בו ענין של עיטוף (שעה"כ דרושי הציצית דרוש א').
אור זרוע לצדיק אמר: והטלית קטן הוא כנגד אור פנימי, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אחר בירור הענין במקורות נתבאר לי שהטלית קטן הוא בבחי' אור מקיף לז"א כשהוא בבחי' עיבור (ג' בגו ג'). ולכן אין בו ענין של עיטוף (שעה"כ דרושי הציצית דרוש א').
ר רב פאל משתמש חדש הודעות 21 תודות 55 נקודות 12 יום שישי בשעה 05:29 #22 אני שמעתי מרב של נווה יעקב הרב זילברמן שצריך עיטוף והוא טען לי לעשות את זה בצורה שקודם אני שם את הציצית לרוחב מברך ואז מסדר אותה לאורך
אני שמעתי מרב של נווה יעקב הרב זילברמן שצריך עיטוף והוא טען לי לעשות את זה בצורה שקודם אני שם את הציצית לרוחב מברך ואז מסדר אותה לאורך
א ארנפלד משתמש רשום פותח האשכול הודעות 50 תודות 157 נקודות 40 אתמול ב 12:34 #23 לרוחב מעל הראש או להכניס את הראש רגיל?
ר רב פאל משתמש חדש הודעות 21 תודות 55 נקודות 12 היום בשעה 01:30 #24 להכניס את הראש רגיל ולהניח על הכתפיים את מה שאמור להיות על הבטן והגב ואז לברך, ולסובב למקומו הרגיל