סינון נטפרי "למקומות עבודה" | תוכנה ומחשבים סינון נטפרי "למקומות עבודה" | תוכנה ומחשבים

מרכז

משתמש ותיק
gemgemgemgem
פרסם מאמר
תודות
669
נקודות
116
אני כרגע באתרוג ושוקל לעבור לנטפרי, אני די משוכנע שהסינון שלהם יותר איכותי. אבל הם אמרו לי שיש להתחייב שהשימוש יהיה רק במקום העבודה ולא בבית אם אני מעוניין בתוכנה למחשב (שפועלת כסינון על כל רשת אליה המחשב יהיה מחובר). האם אין אנשים עם נטפרי על המחשב שמשתמשים במחשב לא במסגרת עבודה? מישהו יודע אם יש לי מה לעשות במדה ואני צריך את המחשב גם בבית?

אני כרגע באתרוג ושוקל לעבור לנטפרי, אני די משוכנע שהסינון שלהם יותר איכותי. אבל הם אמרו לי שיש להתחייב שהשימוש יהיה רק במקום העבודה ולא בבית אם אני מעוניין בתוכנה למחשב (שפועלת כסינון על כל רשת אליה המחשב יהיה מחובר). האם אין אנשים עם נטפרי על המחשב שמשתמשים במחשב לא במסגרת עבודה? מישהו יודע אם יש לי מה לעשות במדה ואני צריך את המחשב גם בבית?
תלוי בקהילה אם אתה משתייך לקהילה מסוימת
שם תוכל לקבל כזה היתר במקום הצורך

לי יש נטפרי בבית לא ביקשו ממני אף פעם כזו התחייבות
אגב הסינון של נטפרי הוא הסינון הכי טוב שיש בשוק
אבל הבעיה שלו שהוא לשם שמים
משלמים על הסינון 15 ש"ח לחודש
הבעלים עושים את זה בהתנדבות ללא מטרות רווח
אבל זו בעיה אין שם רצון לפתור בעיות שקיימות לנסות לבוא לקראת העובדים
להגדיל את העובדים המסננים
הם עושים הכל יוצא זיין
לדעתי צריך להקים להם חברה מתחרה שהבעלים עושים את זה למטרות רווח ומאידך שיהיו כפופים לוועדת רבנים שיהיה להם אמביציה לעבוד ולשמר אצלם לקוחות
מי יכול להרים את הכפפה?

לי יש נטפרי בבית לא ביקשו ממני אף פעם כזו התחייבות
אגב הסינון של נטפרי הוא הסינון הכי טוב שיש בשוק
הם עושים הכל יוצא זיין
לדעתי צריך להקים להם חברה מתחרה שהבעלים עושים את זה למטרות רווח ומאידך שיהיו כפופים לוועדת רבנים שיהיה להם אמביציה לעבוד ולשמר אצלם לקוחות
מי יכול להרים את הכפפה?
אתה מדבר על התוכנה למחשב נייד? כשביקשת את התוכנה לא ביקשו ממך להתחייב על זה?

מה זה אומר תוכנה הכוונה לכונן שלא מחובר למחשב אלא בחדר ומתחבר להרבה מחשבים הנקרא ראוטר לי יש ראוטר ולא בקשו ממני כלום מעניין

מה זה אומר תוכנה הכוונה לכונן שלא מחובר למחשב אלא בחדר ומתחבר להרבה מחשבים הנקרא ראוטר לי יש ראוטר ולא בקשו ממני כלום מעניין
לא, לא זה..
תוכנה שאתה מתקין על המחשב, ואז לא משנה לאיזה רשת מתחברים יש הגנה על המחשב של נטפרי

אתה מדבר על התוכנה למחשב נייד? כשביקשת את התוכנה לא ביקשו ממך להתחייב על זה?
יש לי ראוטר של 019
עם סינון של נטפרי
זה בניח
במחשב ניד יש לי ווי פרי שלא מאפשר לגלוש אלא על וויפי שמסונן בנטפרי
ולא ביקשו ממני אף פעם התחייבות כל שהיא ...

מישהו כאן מזדהה עם תחושתי דלעיל
הסינון של נטפרי הוא הסינון הכי טוב שיש בשוק
הם עושים הכל יוצא זיין
מי יכול להרים את הכפפה?
אשתי בתחום זקוקה נואשות לצורך עבודתה
לבינה מלאכותית של ווידאו,
ואין אין להם פיתרון,
למרות שישבו איתם מבינים בתחום ונתנו פתרונות,
וגם חברות סינן איכותיות, [אמנם פחות..] כמו אתרוג וכדו', כן מסננות,
וכמו"כ הסינון של התמונות, אם עד עכשיו זה היה סביל איכשהו,
אבל כשעובדים עם בינה שהוא מביא 50 תמונות בב"א, הם לא עומדים בקצב, אפשר לחכות 15 דק', ובסוף רואים שאף תמונה לא רלוונטית לפרויקט,
אפשר להוסיף עובדים שיסננו, שיקחו עוד כסף ממי שמשתמש בתוכנות אלו, אבל שיעשו...
זה בנפשנו לא להחליף סינון נטפרי באחר, באמת שאין לו מתחרים,
אבל חבל שזה לשם שמים, ולא לשם רווח,
כך אולי היה מענה וקשב ורצון לפתור את הבעיות...

יש לי ראוטר של 019
עם סינון של נטפרי
זה בניח
במחשב ניד יש לי ווי פרי שלא מאפשר לגלוש אלא על וויפי שמסונן בנטפרי
ולא ביקשו ממני אף פעם התחייבות כל שהיא ...
זהו, כי זה משהו אחר. אני מדבר על תוכנה שפעולתה אינה לחסום את האפשרות להתחבר לרשת שאינה של נטפרי, אלא להגן בהגנה של נטפרי על כל רשת שנכנסים אליה, גם כשאינה של נטפרי, ובכה"ג ביקשו ממני להתחייב כנ"ל. וגם התוכנה שנשלחה כאן היא זו שהזכרת ולא מה שהתכוונתי

אלא להגן בהגנה של נטפרי על כל רשת שנכנסים אליה, גם כשאינה של נטפרי, ובכה"ג ביקשו ממני להתחייב כנ"ל
זה פחות מוגן מההגנה הרגילה שלהם?
כי אם לא אז מה הענין מה החילוק?

מישהו כאן מזדהה עם תחושתי דלעיל

אשתי בתחום זקוקה נואשות לצורך עבודתה
לבינה מלאכותית של ווידאו,
ואין אין להם פיתרון,
למרות שישבו איתם מבינים בתחום ונתנו פתרונות,
וגם חברות סינן איכותיות, [אמנם פחות..] כמו אתרוג וכדו', כן מסננות,
וכמו"כ הסינון של התמונות, אם עד עכשיו זה היה סביל איכשהו,
אבל כשעובדים עם בינה שהוא מביא 50 תמונות בב"א, הם לא עומדים בקצב, אפשר לחכות 15 דק', ובסוף רואים שאף תמונה לא רלוונטית לפרויקט,
אפשר להוסיף עובדים שיסננו, שיקחו עוד כסף ממי שמשתמש בתוכנות אלו, אבל שיעשו...
זה בנפשנו לא להחליף סינון נטפרי באחר, באמת שאין לו מתחרים,
אבל חבל שזה לשם שמים, ולא לשם רווח,
כך אולי היה מענה וקשב ורצון לפתור את הבעיות...
אשתי ג''כ הייתה בעבר עורכת וידאו עד שהסינון לא התאפשר אלא ע''י חברות סינון קש כדוג' אתרוג ונתיב פרו אז עשתה הסבת מקצוע

זה פחות מוגן מההגנה הרגילה שלהם?
כי אם לא אז מה הענין מה החילוק?
לא, אותו דבר. עניין החילוק הוא שאפשר להתחבר לרשתות שאינם שלהם, ולכן הם לא מעודדים שימוש ברשתות אינטרנט שמצד עצמן "פרוצות", אתה צודק שהגיון אמיתי אין כאן כי בלא"ה זה מוגן בהגנה שלהם ע"ג כל רשת שלא תהיה.

לאברך הרגיל הצריך את המחשב בשביל דברים בסיסיים נטפרי זה פיתרון הכי טוב ולא צריך לו מתחרים, לא כך?
הבעיה מתחילה באלה שצריכים לצורך עבודה וכו', שאז נטפרי קבעו כללים שכשיעברו על זה אין לזה סוף,
ממני מעולם לא ביקשו התחייבות כלשהו מנטפרי על התקנת התוכנה של הסינון על המחשב.

לאברך הרגיל הצריך את המחשב בשביל דברים בסיסיים נטפרי זה פיתרון הכי טוב ולא צריך לו מתחרים, לא כך?
הבעיה מתחילה באלה שצריכים לצורך עבודה וכו', שאז נטפרי קבעו כללים שכשיעברו על זה אין לזה סוף,
ממני מעולם לא ביקשו התחייבות כלשהו מנטפרי על התקנת התוכנה של הסינון על המחשב.
ויש לך את התוכנה שניתן להתחבר בה לכל רשת (גם שאינה של נטפרי)?

הודעות מומלצות

חולין יז א

בשלמא לר' עקיבא...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון
למעלה