סקר - מאיזה ערים חברי הפורום? | האוצר שלנו| דף 3 | פורום אוצר התורה סקר - מאיזה ערים חברי הפורום? | האוצר שלנו| דף 3 | פורום אוצר התורה

באיזה עיר אתה מתגורר?

• ירושלים

• בני ברק

• מודיעין עילית

• בית שמש

• ביתר

• אלעד

• רכסים

• חוץ לארץ

• אחר

תוצאות ניתנות לצפייה רק לאחר ההצבעה.
הסקר הזה רק מוכיח מה שתמיד ידענו. רוב החסידים מתנזרים מהאינטרנט! (אני לצורך פרנסה)
הסקר הזה רק מוכיח את מה שתמיד ידענו. יש יותר ליטאים מחסידים.
6-3!!!

הסקר הזה רק מוכיח מה שתמיד ידענו. ליטאים יותר נמשכים לדברי תורה בזמנם הפנוי לעומת החסידים שהולכים לאתרי החדשות.
ואני אומר, לא כדברי זה ולא כדברי זה, אלא שהפורום אוצר התורה הוא, ומיועד ללומדי התורה.
כנראה שהסקר הזה לא מוכיח כלום, וכל אחד מוכיח משם את מה שליבו חפץ להוכיח משם.
הסקר אולי לא באמת מוכיח, אבל הדיון סביבו דווקא כן מוכיח - לפעמים כולנו משעוממים ונתפסים לזוטות.... :)
מי שמדבר...

ואני אומר, לא כדברי זה ולא כדברי זה, אלא שהפורום אוצר התורה הוא, ומיועד ללומדי התורה.
נכון. אבל סוף סוף זה חיבור לאינטרנט ומי שמדיר עצמו ממנו, לא דורך בשום אתר תורני וכל שכן חלילה אתר שנשים וגברים מעורבות בו כמו פרוג שהציבור החסידי לא קיים שם אולי השוליים של השוליים (אני מוגדר לקהילה שחוסמת לאתרים דומים אבל כך מספרים).

זו מסקנה שמגובה בעובדות רבות, והסקר הזה הוא רק אחד מני אלף.
א. הסקר לא יכול להוות אחד מיני אלף כי לא ראית בו כלום, עובדה הא שכל אחד הוציא ממנו מה שרצה.
ב. עובדתית זה לא נכון כלל, חסידים עובדים יש הרבה יותר מליטאיים, אם ניקח לדוגמה את זמרי החתונות הרי שלחלק נכבד מהם יש לא רק אינטרנט אלא גם מכשירים, ורוב מוחלט של המקצוע נמצא בידי חסידים, או למשל הצלה, זק"א וכו' שרובו חסידי, וכולם עם מכשירים, ואני לא מדבר על חסידויות שיש הכשרים למיניהם...
ההבדל הקיים הוא בין ציבור פרומער הקיים בכל המגזרים לבין הפתוחים יותר בכל המגזרים, ובאחוזים ישנם פתוחים יותר בציבור החסידי שם היציאה לעבודה הרבה יותר מותרת.

זו מסקנה שמגובה בעובדות רבות, והסקר הזה הוא רק אחד מני אלף.
כלומר, זו היתה דעתך גם בלא הסקר, והסקר הרי אינו מעלה ולא מוריד לענין זה, אלא כפי שכבר נכתב
זה לא מסקנה מהסקר אלא הצהרה פרטית שלך
ובמטותא מינך, זה לא עד כדי כך רלוונטי לדיון בפורום, הנח לנו מזה.

הודעות מומלצות

נקבץ רשימה של ספרים שנקראו בשמות של ספרים...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון