ל לי נראה משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 117 תודות 326 נקודות 59 4 יוני (6) 2025 #1 איך יכול להיות איש שקידש אשה בחפץ ששוה פחות מפרוטה ואפילו אינו שוה פרוטה במדי עם עדים כשרים ואפילו הכי לדעת חלק מהראשונים היא תהיה מקודשת- התשובה לשאלה זו אינה בגמ' בקידושין וכמדומה אף לא בראשונים שם
איך יכול להיות איש שקידש אשה בחפץ ששוה פחות מפרוטה ואפילו אינו שוה פרוטה במדי עם עדים כשרים ואפילו הכי לדעת חלק מהראשונים היא תהיה מקודשת- התשובה לשאלה זו אינה בגמ' בקידושין וכמדומה אף לא בראשונים שם
פִּתָרוֹן ב ב בן ליש 4 יוני (6) 2025 רשב"א שבועות ל"ח נסתפק במקדש בכלי פחות משו"פ דכיון דכלי דבר חשוב הוא מקודשת.
צ צריך ביאור משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 464 תודות 1,137 נקודות 172 4 יוני (6) 2025 #2 לדידי שווה לי הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ח חפץ בחיים משתמש ותיק הודעות 425 תודות 1,394 נקודות 107 4 יוני (6) 2025 #3 קידשה בשטר ששוה פחות משו"פ הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מ מפתח הזהב מנהל מפתח האוצרות הודעות 189 תודות 710 נקודות 76 4 יוני (6) 2025 #4 לי נראה אמר: איך יכול להיות איש שקידש אשה בחפץ ששוה פחות מפרוטה ואפילו אינו שוה פרוטה במדי עם עדים כשרים ואפילו הכי לדעת חלק מהראשונים היא תהיה מקודשת- התשובה לשאלה זו אינה בגמ' בקידושין וכמדומה אף לא בראשונים שם לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... רעק"א מביא מריטב"א קידושין מ"ז שבכל מקום חיסרון של פחות משו"פ אינו נחשב חיסרון. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לי נראה אמר: איך יכול להיות איש שקידש אשה בחפץ ששוה פחות מפרוטה ואפילו אינו שוה פרוטה במדי עם עדים כשרים ואפילו הכי לדעת חלק מהראשונים היא תהיה מקודשת- התשובה לשאלה זו אינה בגמ' בקידושין וכמדומה אף לא בראשונים שם לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... רעק"א מביא מריטב"א קידושין מ"ז שבכל מקום חיסרון של פחות משו"פ אינו נחשב חיסרון.
ב בן ליש משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 239 תודות 706 נקודות 122 4 יוני (6) 2025 #5 רשב"א שבועות ל"ח נסתפק במקדש בכלי פחות משו"פ דכיון דכלי דבר חשוב הוא מקודשת. הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
ד דברי התלמיד משתמש רשום הודעות 105 תודות 292 נקודות 56 4 יוני (6) 2025 #6 צריך ביאור אמר: לדידי שווה לי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ספק בר''ן בקידושין ד''ח הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צ צריך ביאור משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 464 תודות 1,137 נקודות 172 4 יוני (6) 2025 #7 דברי התלמיד אמר: ספק בר''ן בקידושין ד''ח לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... למעשה יש כזה צד הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צ צריך ביאור משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 464 תודות 1,137 נקודות 172 4 יוני (6) 2025 #8 דברי התלמיד אמר: ספק בר''ן בקידושין ד''ח לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ואפילו הכי לדעת חלק מהראשונים היא תהיה מקודשת- הצבעה בעד 0 הצבע נגד
דברי התלמיד אמר: ספק בר''ן בקידושין ד''ח לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ואפילו הכי לדעת חלק מהראשונים היא תהיה מקודשת-
א אוהב ספר משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 3,554 תודות 8,888 נקודות 690 5 יוני (6) 2025 #9 מפתח הזהב אמר: רעק"א מביא מריטב"א קידושין מ"ז שבכל מקום חיסרון של פחות משו"פ אינו נחשב חיסרון. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ואז תמיד אפשר לקדש בפחות משו''פ??? חפץ בחיים אמר: קידשה בשטר ששוה פחות משו"פ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אינו כסף הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מפתח הזהב אמר: רעק"א מביא מריטב"א קידושין מ"ז שבכל מקום חיסרון של פחות משו"פ אינו נחשב חיסרון. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ואז תמיד אפשר לקדש בפחות משו''פ??? חפץ בחיים אמר: קידשה בשטר ששוה פחות משו"פ לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אינו כסף
ל לי נראה משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 117 תודות 326 נקודות 59 5 יוני (6) 2025 #10 צריך ביאור אמר: לדידי שווה לי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הוא במסכת קידושין ואני מחפש משהו שלא במסכת קידושין הצבעה בעד 0 הצבע נגד
צריך ביאור אמר: לדידי שווה לי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הוא במסכת קידושין ואני מחפש משהו שלא במסכת קידושין
ל לי נראה משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 117 תודות 326 נקודות 59 5 יוני (6) 2025 #11 בן ליש אמר: רשב"א שבועות ל"ח נסתפק במקדש בכלי פחות משו"פ דכיון דכלי דבר חשוב הוא מקודשת. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יפה מאוד ! כמדומה שברשב''א שבועות ל''ט ע''ב הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בן ליש אמר: רשב"א שבועות ל"ח נסתפק במקדש בכלי פחות משו"פ דכיון דכלי דבר חשוב הוא מקודשת. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יפה מאוד ! כמדומה שברשב''א שבועות ל''ט ע''ב
ל לי נראה משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 117 תודות 326 נקודות 59 5 יוני (6) 2025 #12 מפתח הזהב אמר: רעק"א מביא מריטב"א קידושין מ"ז לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חיפשתי שלא במסכת קידושין מיהו הרעק''א נמצא במסכת שבועות מ תודה בטוענו הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מפתח הזהב אמר: רעק"א מביא מריטב"א קידושין מ"ז לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... חיפשתי שלא במסכת קידושין מיהו הרעק''א נמצא במסכת שבועות מ תודה בטוענו
מ מפתח הזהב מנהל מפתח האוצרות הודעות 189 תודות 710 נקודות 76 5 יוני (6) 2025 #13 מפתח הזהב אמר: רעק"א מביא מריטב"א קידושין מ"ז שבכל מקום חיסרון של פחות משו"פ אינו נחשב חיסרון. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לי נראה אמר: יפה מאוד ! כמדומה שברשב''א שבועות ל''ט ע''ב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מפתח הזהב אמר: רעק"א מביא מריטב"א קידושין מ"ז שבכל מקום חיסרון של פחות משו"פ אינו נחשב חיסרון. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לי נראה אמר: יפה מאוד ! כמדומה שברשב''א שבועות ל''ט ע''ב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
מ מפתח הזהב מנהל מפתח האוצרות הודעות 189 תודות 710 נקודות 76 5 יוני (6) 2025 #14 לי נראה אמר: יפה מאוד ! כמדומה שברשב''א שבועות ל''ט ע''ב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש לסמן את התשובה בוי המופיע כאן הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לי נראה אמר: יפה מאוד ! כמדומה שברשב''א שבועות ל''ט ע''ב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... יש לסמן את התשובה בוי המופיע כאן
ל לי נראה משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 117 תודות 326 נקודות 59 5 יוני (6) 2025 #15 התשובה היא הרשב''א שבועות ל''ט הצבעה בעד 0 הצבע נגד