- תודות
- 2,258
- נקודות
- 306
מי שאני מכיר שחי כך חד משמעית זה מבחירה
forum-otzar-hatorah.co.il
אכן, אבל ההבחנה היא מאוד פשוטה, מה יהיה לגבי טיולים, נופשים, האם גם בזה זה לא מעניין אותם??? נראה לי טיפה משונה שבנ"א אחד לא מעניין אותו עולם הזה, יש לנו יצר הרע ונולדנו איתו ונמות איתו בעוה"ר,לכבוד הרב @נראה לפשוט. האם נראה לך שהבית הצו"ל שדיברת עליו בחר להיות כך? או שהאבא היה תמיד אדם שזה לא מעניין אותו וכך גם ילדיו? אם אתה מסכים איתי אז אתה מוכרח לומר שבבית הצו"ל לא השקיעו בבר מצווה לא בגלל מהלך של "פרוזדור" וכו' אלא בגלל שזה לא מעניין אותם.
מאוד יפה, אבל שני הע/ארות: א. אני אישית מכיר כאלה שזה כן קשור לכסף. ב. דירה טיפטיפה מלוכלכת לא קשור בכלל ל'פרוזדור'.
לכבוד הרב @נראה לפשוט. האם נראה לך שהבית הצו"ל שדיברת עליו בחר להיות כך? או שהאבא היה תמיד אדם שזה לא מעניין אותו וכך גם ילדיו? אם אתה מסכים איתי אז אתה מוכרח לומר שבבית הצו"ל לא השקיעו בבר מצווה לא בגלל מהלך של "פרוזדור" וכו' אלא בגלל שזה לא מעניין אותם.
אלא מאי - מוכרחים לומר שיש כאלו ויש כאלו, והמנסה לקבוע כללים ולפרשן את כל נפשות בני הדם בדרך אחת אינו אלא טועה.
forum-otzar-hatorah.co.il
וכן אני נוהג.יש למיטב ידיעתי משפחה אחת לפחות שהכסאות בסלון הן כתר, ענין של עיקרון, למרות שהאם עבדה במשכורת טובה, כעת בפנסיה
עיין עלי שור ח"ב בנושא פרומקייט.אכן, אבל ההבחנה היא מאוד פשוטה, מה יהיה לגבי טיולים, נופשים, האם גם בזה זה לא מעניין אותם??? נראה לי טיפה משונה שבנ"א אחד לא מעניין אותו עולם הזה, יש לנו יצר הרע ונולדנו איתו ונמות איתו בעוה"ר,
אכן אם זה רק לבוש או משהו ספציפי צדקו דבריך.
חזק ביותר!