סיפר הגאון ר' שלמה זלמן גרוסמן שליט"א אב"ד אלעד:
הרב שך זי"ע אמר לי כמה פעמים: "הבעלזער רב פועל ללא נגיעות". [והוסיף כי הרב שך אמר לו, כי שבח זה, שפועלים ללא נגיעות, חשיב אצלו השבח הכי גדול.]
עוד סיפר הנ"ל: "בדרך כלל, מתוך הערכה שרחש הרב שך לאדמו"ר מבעלזא שליט"א, היה שולח אותי לפני ישיבות המועצת, כדי לשמוע את דעתו של האדמו"ר, ולשאול אם האדמו"ר שליט"א מסכים שיציע דבר מסויים בשעת האסיפה. וכן כמה פעמים הזכיר הרב שך בדבריו בפני חברי המועצת: "גם הרבי מסכים עמי". וזאת לאחר שתיאם דרכי את הסכמתו".
וממשיך הנ"ל: "כמה פעמים אמר לי הרב שך זצ"ל: "דער בעלזער רב איז א קלוגער מענטש. ער פארשטייט א זאך". ולפני הכינוס ביד אליהו בניסן תש"נ אמר לי הרב שך זצ"ל שיש לכבד את האדמו"ר לשאת דברים, ואמר הוא מבין דבר, הוא יודע איך לדבר. מה לומר ומה לא לומר.
עוד מספר הרה"ג הנ"ל: "זכורני באחת הפעמים שהאדמו"ר שליט"א בא לביקור אצל הגרא"מ שך זצ"ל, כבר התכונן הרב שך - שהיה דייקן גדול בזמנים - חצי שעה מראש לקראת הביקור, הוא לבש את הכובע והחליפה של שבת, המתין בדריכות לבואו של האדמו"ר שליט"א, ושאל שוב ושוב "ווען קומט דער רבי?". אמרתי לו "יש עוד זמן, הראש ישיבה יכול לבינתיים לפשוט את החליפה ולהסיר את הכובע, וכשיבוא ילבשם". אך הרב שך אמר לי: "ניין, ניין, ניין, כך לא מקבלים את הרבי, יש להמתין ולהיות מוכן לבואו".