פ פנחס ע משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,834 תודות 8,986 נקודות 513 20 ינואר 2026 #1 קשר בין יבמה למנחה, (רמז לתשובה בתוך השאלה).
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 9,578 תודות 17,441 נקודות 1,280 21 ינואר 2026 #2 פנחס ע אמר: קשר בין יבמה למנחה, (רמז לתשובה בתוך השאלה). לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תפילת מנחה, או מנחת תודה וכדו'? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
פנחס ע אמר: קשר בין יבמה למנחה, (רמז לתשובה בתוך השאלה). לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תפילת מנחה, או מנחת תודה וכדו'?
פ פנחס ע משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,834 תודות 8,986 נקודות 513 21 ינואר 2026 #3 אחד יחיד אמר: תפילת מנחה, או מנחת תודה וכדו'? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... איך זה קשור ליבמה? ואיפה רמז לכך בשאלה? לא נראה לי שלזה כיוונתי הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: תפילת מנחה, או מנחת תודה וכדו'? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... איך זה קשור ליבמה? ואיפה רמז לכך בשאלה? לא נראה לי שלזה כיוונתי
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! הודעות 9,578 תודות 17,441 נקודות 1,280 21 ינואר 2026 #4 פנחס ע אמר: איך זה קשור ליבמה? ואיפה רמז לכך בשאלה? לא נראה לי שלזה כיוונתי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא ניסיתי לענות. סה"כ שאלתי מה כוונתך ב'מנחה'. תפילת מנחה או קרבן מנחה. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
פנחס ע אמר: איך זה קשור ליבמה? ואיפה רמז לכך בשאלה? לא נראה לי שלזה כיוונתי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא ניסיתי לענות. סה"כ שאלתי מה כוונתך ב'מנחה'. תפילת מנחה או קרבן מנחה.
פ פנחס ע משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,834 תודות 8,986 נקודות 513 21 ינואר 2026 #5 אחד יחיד אמר: לא ניסיתי לענות. סה"כ שאלתי מה כוונתך ב'מנחה'. תפילת מנחה או קרבן מנחה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני מקווה שזה לא יהרוס את כל החידה, התכוונתי לקרבן מנחה. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: לא ניסיתי לענות. סה"כ שאלתי מה כוונתך ב'מנחה'. תפילת מנחה או קרבן מנחה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני מקווה שזה לא יהרוס את כל החידה, התכוונתי לקרבן מנחה.
א אבן בוחן מנהל אוצר החידות מנהל פורום הודעות 78 תודות 113 נקודות 30 24 אוגוסט (8) 2026 #6 הגיע הזמן לפתור את החידה. @פנחס ע הצבעה בעד 0 הצבע נגד
פ פנחס ע משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,834 תודות 8,986 נקודות 513 24 אוגוסט (8) 2026 #7 חזקה עלי הוראתו של הרב @אבן בוחן. אז התשובה היא "זיקה" זיקה פירושה "קשר" ולכן הרמז נמצא בתוך השאלה. ביבמה יש דין ,זיקה" שנקראת זקוקה ליבום וכו' כמפורסם, ומפורסם ליודעי מנחות, שגם כלפי מנחה יש דין זיקה במנחת שתי הלחם שהגמרא דנה בדף מו א אם תנופה עושה זיקה בין הלחם לבהמות וחל ביניהם קשר מחייב יעויי"ש הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חזקה עלי הוראתו של הרב @אבן בוחן. אז התשובה היא "זיקה" זיקה פירושה "קשר" ולכן הרמז נמצא בתוך השאלה. ביבמה יש דין ,זיקה" שנקראת זקוקה ליבום וכו' כמפורסם, ומפורסם ליודעי מנחות, שגם כלפי מנחה יש דין זיקה במנחת שתי הלחם שהגמרא דנה בדף מו א אם תנופה עושה זיקה בין הלחם לבהמות וחל ביניהם קשר מחייב יעויי"ש