א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 9,579 תודות 17,454 נקודות 1,280 15 ינואר 2026 #1 שימו לב - רק משתי מילים ולא יותר. שתי שמות כאלו.
פִּתָרוֹן א א אמרי שפר 16 ינואר 2026 קרן הפוך? בתו של איוב פוכרת הצביים, בנחמיה מרודך בלאדן תגלת פלאסר
נ נחמן ל. משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 413 תודות 1,193 נקודות 224 15 ינואר 2026 #21 פוטי פרע? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
פ פנחס ע משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,855 תודות 9,071 נקודות 513 15 ינואר 2026 #22 חכם הרזים אמר: בנו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נכדו הצבעה בעד 0 הצבע נגד
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 9,579 תודות 17,454 נקודות 1,280 16 ינואר 2026 #23 דוד בן ישי אמר: במקרה עמד לידי תנ"ך של עיריית בני ברק המעטירה ושם ראיתי איפה אתה הסתכלת? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בויקיטקסט. אמרי שפר אמר: פלוני אלמוני לדעת ר׳ יהושע במדרש זה שמו וכן פירש הרשב״ם בב״ב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נחמן ל. אמר: פוטי פרע? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
דוד בן ישי אמר: במקרה עמד לידי תנ"ך של עיריית בני ברק המעטירה ושם ראיתי איפה אתה הסתכלת? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בויקיטקסט. אמרי שפר אמר: פלוני אלמוני לדעת ר׳ יהושע במדרש זה שמו וכן פירש הרשב״ם בב״ב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נחמן ל. אמר: פוטי פרע? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא.
א אמרי שפר משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 526 תודות 1,935 נקודות 255 16 ינואר 2026 #24 קרן הפוך? בתו של איוב פוכרת הצביים, בנחמיה מרודך בלאדן תגלת פלאסר נערך לאחרונה: 16 ינואר 2026 הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פרסם 30 מאמרים! פותח האשכול הודעות 9,579 תודות 17,454 נקודות 1,280 16 ינואר 2026 #25 אמרי שפר אמר: קרן הפוך? בתו של איוב פוכרת הצביים, בנחמיה מרודך בלאדן תגלת פלאסר לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני לא התכוונתי לזה, אבל מכיוון שאני רואה שיש הרבה יותר ממה שחשבתי, ואתה הבאת הכי הרבה שמות, לכן אני מסמן את התשובה שלך כפיתרון. אגב, אני התכוונתי לזה: "לְהֵימָן בְּנֵי הֵימָן בֻּקִּיָּהוּ מַתַּנְיָהוּ עֻזִּיאֵל שְׁבוּאֵל וִירִימוֹת חֲנַנְיָה חֲנָנִי אֱלִיאָתָה גִדַּלְתִּי וְרֹמַמְתִּי עֶזֶר יׇשְׁבְּקָשָׁה מַלּוֹתִי הוֹתִיר מַחֲזִיאֹת". (דברי הימים א כה-ד) וברש"י, ורוממתי עזר – שם אחד הוא. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אמרי שפר אמר: קרן הפוך? בתו של איוב פוכרת הצביים, בנחמיה מרודך בלאדן תגלת פלאסר לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני לא התכוונתי לזה, אבל מכיוון שאני רואה שיש הרבה יותר ממה שחשבתי, ואתה הבאת הכי הרבה שמות, לכן אני מסמן את התשובה שלך כפיתרון. אגב, אני התכוונתי לזה: "לְהֵימָן בְּנֵי הֵימָן בֻּקִּיָּהוּ מַתַּנְיָהוּ עֻזִּיאֵל שְׁבוּאֵל וִירִימוֹת חֲנַנְיָה חֲנָנִי אֱלִיאָתָה גִדַּלְתִּי וְרֹמַמְתִּי עֶזֶר יׇשְׁבְּקָשָׁה מַלּוֹתִי הוֹתִיר מַחֲזִיאֹת". (דברי הימים א כה-ד) וברש"י, ורוממתי עזר – שם אחד הוא.
ד דוד בן ישי משתמש ותיק הודעות 944 תודות 4,261 נקודות 240 16 ינואר 2026 #26 אחד יחיד אמר: בויקיטקסט. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ושוב ראיתי בדפוס שי - למורא שכתבו אי כבוד גם ללא מקף הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: בויקיטקסט. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ושוב ראיתי בדפוס שי - למורא שכתבו אי כבוד גם ללא מקף