ל לב טוב משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,095 תודות 3,012 נקודות 223 1 דצמבר 2025 #1 מה הקשר בין שעה רביעית ביום לבית קברות? גמ' מפורשת
פִּתָרוֹן ש ש שירת העשבים 1 דצמבר 2025 עירובין מ"ג: - "הרוצה שלא תשרה חיה רעה בצל קבר נועץ קנה בד' שעות ביום ויראה להיכן צלו נוטה משפיע ועולה משפיע ויורד". (ועיין ברש"י שם פירושו).
עירובין מ"ג: - "הרוצה שלא תשרה חיה רעה בצל קבר נועץ קנה בד' שעות ביום ויראה להיכן צלו נוטה משפיע ועולה משפיע ויורד". (ועיין ברש"י שם פירושו).
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 1,625 תודות 6,956 נקודות 333 1 דצמבר 2025 #2 רביעית נזרקה בו נשמה? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 1,625 תודות 6,956 נקודות 333 1 דצמבר 2025 #3 שניות דן את כל העולם כולו ורואה שנתחייב כליה? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ל לב טוב משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,095 תודות 3,012 נקודות 223 1 דצמבר 2025 #4 חד מבתראי אמר: רביעית נזרקה בו נשמה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נחמד מאוד מאוד מאוד!!!! אך הוא לא היה קבור, זה היה גולם שנזרקה בו נשמה. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חד מבתראי אמר: רביעית נזרקה בו נשמה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נחמד מאוד מאוד מאוד!!!! אך הוא לא היה קבור, זה היה גולם שנזרקה בו נשמה.
ל לב טוב משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,095 תודות 3,012 נקודות 223 1 דצמבר 2025 #5 חד מבתראי אמר: שניות דן את כל העולם כולו ורואה שנתחייב כליה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נחמד וכנ''ל אך זה דין ולא בית קברות. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חד מבתראי אמר: שניות דן את כל העולם כולו ורואה שנתחייב כליה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נחמד וכנ''ל אך זה דין ולא בית קברות.
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 1,625 תודות 6,956 נקודות 333 1 דצמבר 2025 #6 לב טוב אמר: נחמד מאוד מאוד מאוד!!!! אך הוא לא היה קבור, זה היה גולם שנזרקה בו נשמה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לב טוב אמר: נחמד וכנ''ל אך זה דין ולא בית קברות. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני עונה, בסוף משהו נכון... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לב טוב אמר: נחמד מאוד מאוד מאוד!!!! אך הוא לא היה קבור, זה היה גולם שנזרקה בו נשמה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לב טוב אמר: נחמד וכנ''ל אך זה דין ולא בית קברות. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אני עונה, בסוף משהו נכון...
ל לב טוב משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,095 תודות 3,012 נקודות 223 1 דצמבר 2025 #7 חד מבתראי אמר: אני עונה, בסוף משהו נכון... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... טוב מאוד גם אני עונה כך על חידות. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
חד מבתראי אמר: אני עונה, בסוף משהו נכון... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... טוב מאוד גם אני עונה כך על חידות.
ש שירת העשבים משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,869 תודות 6,570 נקודות 503 1 דצמבר 2025 #8 עירובין מ"ג: - "הרוצה שלא תשרה חיה רעה בצל קבר נועץ קנה בד' שעות ביום ויראה להיכן צלו נוטה משפיע ועולה משפיע ויורד". (ועיין ברש"י שם פירושו). הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
עירובין מ"ג: - "הרוצה שלא תשרה חיה רעה בצל קבר נועץ קנה בד' שעות ביום ויראה להיכן צלו נוטה משפיע ועולה משפיע ויורד". (ועיין ברש"י שם פירושו).