מ מכנדבי משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,109 תודות 4,242 נקודות 278 לפני 43 דקות #1 לפי אחד מהמפרשים.
י יאיר החושב משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 221 תודות 829 נקודות 216 לפני 36 דקות #2 גמ' בבא מציעא בהפועלים דף פ"ד ע"ב עם ר"א ורבי? אם כי אני לא בטוח אם בסוף היא הסכימה או לא הצבעה בעד 0 הצבע נגד
מ מנורה בדרום משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 497 תודות 1,684 נקודות 299 לפני 34 דקות #3 יש את המעשה בגיטין בזמן החורבן של התלמיד ששיקר על רבו וכו' ובסוף הוא ניקה בפני תלמידו ואישתו, אבל מסתמא אינו כוונת השואל. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
יש את המעשה בגיטין בזמן החורבן של התלמיד ששיקר על רבו וכו' ובסוף הוא ניקה בפני תלמידו ואישתו, אבל מסתמא אינו כוונת השואל.
מ מכנדבי משתמש מוביל פותח האשכול הודעות 1,109 תודות 4,242 נקודות 278 לפני 31 דקות #4 יאיר החושב אמר: גמ' בבא מציעא בהפועלים עם ר"א ורבי? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זו היתה רק הצעת שידוך, שנדחתה. מנורה בדרום אמר: יש את המעשה בגיטין בזמן החורבן של התלמיד ששיקר על רבו וכו' ובסוף הוא ניקה בפני תלמידו ואישתו, אבל מסתמא אינו כוונת השואל. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן. כוונתי לחכם (לא רבו שלימדו אומנות). הצבעה בעד 0 הצבע נגד
יאיר החושב אמר: גמ' בבא מציעא בהפועלים עם ר"א ורבי? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זו היתה רק הצעת שידוך, שנדחתה. מנורה בדרום אמר: יש את המעשה בגיטין בזמן החורבן של התלמיד ששיקר על רבו וכו' ובסוף הוא ניקה בפני תלמידו ואישתו, אבל מסתמא אינו כוונת השואל. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן. כוונתי לחכם (לא רבו שלימדו אומנות).
מ מנורה בדרום משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 497 תודות 1,684 נקודות 299 לפני 2 דקות #5 יש בבבא בתרא יב, ב "כי הא דבת רב חסדא הוה יתבה בכנפיה דאבוה הוו יתבי קמיה רבא ורמי בר חמא אמר לה מאן מינייהו בעית אמרה ליה תרוייהו אמר רבא ואנא בתרא". אבל לא נראה לי שרבא היה תלמידו של רמי בר חמא. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
יש בבבא בתרא יב, ב "כי הא דבת רב חסדא הוה יתבה בכנפיה דאבוה הוו יתבי קמיה רבא ורמי בר חמא אמר לה מאן מינייהו בעית אמרה ליה תרוייהו אמר רבא ואנא בתרא". אבל לא נראה לי שרבא היה תלמידו של רמי בר חמא.