ל לי נראה משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 117 תודות 326 נקודות 59 5 יוני (6) 2025 #1 איפה מצאנו מקרה שאדם עושה מעשה והוא חייב מיתה בידי אדם ואם יאמר כמה משפטים יפטר ממיתה רמז מדובר כמדו' דוקא בימי החנוכה
איפה מצאנו מקרה שאדם עושה מעשה והוא חייב מיתה בידי אדם ואם יאמר כמה משפטים יפטר ממיתה רמז מדובר כמדו' דוקא בימי החנוכה
פִּתָרוֹן ה ה הרב מרודוש 5 יוני (6) 2025 לי נראה אמר: איפה מצאנו מקרה שאדם עושה מעשה והוא חייב מיתה בידי אדם ואם יאמר כמה משפטים יפטר ממיתה רמז מדובר כמדו' דוקא בימי החנוכה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בן סורר שאכל בסעודת חנוכה ושר והוה סעודת מצוה כמבואר ברמ"א
לי נראה אמר: איפה מצאנו מקרה שאדם עושה מעשה והוא חייב מיתה בידי אדם ואם יאמר כמה משפטים יפטר ממיתה רמז מדובר כמדו' דוקא בימי החנוכה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בן סורר שאכל בסעודת חנוכה ושר והוה סעודת מצוה כמבואר ברמ"א
ה הרב מרודוש משתמש מוביל הודעות 1,380 תודות 4,682 נקודות 208 5 יוני (6) 2025 #2 לי נראה אמר: איפה מצאנו מקרה שאדם עושה מעשה והוא חייב מיתה בידי אדם ואם יאמר כמה משפטים יפטר ממיתה רמז מדובר כמדו' דוקא בימי החנוכה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בן סורר שאכל בסעודת חנוכה ושר והוה סעודת מצוה כמבואר ברמ"א הצבעה בעד 0 הצבע נגד פִּתָרוֹן
לי נראה אמר: איפה מצאנו מקרה שאדם עושה מעשה והוא חייב מיתה בידי אדם ואם יאמר כמה משפטים יפטר ממיתה רמז מדובר כמדו' דוקא בימי החנוכה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בן סורר שאכל בסעודת חנוכה ושר והוה סעודת מצוה כמבואר ברמ"א
ל לי נראה משתמש רגיל פותח האשכול הודעות 117 תודות 326 נקודות 59 5 יוני (6) 2025 #3 יפה מאוד וכך שאל הגר''א גנחובסקי והשיב הצבעה בעד 0 הצבע נגד