ר רבי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,422 תודות 4,964 נקודות 407 7 דצמבר 2025 #21 איש חינוך אמר: אתה מכיר אבא נורמלי שמנבל פיו בפני ילדיו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא תמיד זה ניוול פה. גם איבוד עשתונות וכעס וכו'. מקווה שהבנת. ושיחות הסמול טוק עם החברים בשטיבל השכונתי. וד"ב.
איש חינוך אמר: אתה מכיר אבא נורמלי שמנבל פיו בפני ילדיו? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא תמיד זה ניוול פה. גם איבוד עשתונות וכעס וכו'. מקווה שהבנת. ושיחות הסמול טוק עם החברים בשטיבל השכונתי. וד"ב.
א איש חינוך משתמש רשום פרסם מאמר פותח האשכול הודעות 54 תודות 216 נקודות 80 10 דצמבר 2025 #22 רבי אמר: לא תמיד זה ניוול פה. גם איבוד עשתונות וכעס וכו'. מקווה שהבנת. ושיחות הסמול טוק עם החברים בשטיבל השכונתי. וד"ב. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נשגב מבינתי. מבוגרים שבסמול טוק מנוולים את פיהם רח"ל.
רבי אמר: לא תמיד זה ניוול פה. גם איבוד עשתונות וכעס וכו'. מקווה שהבנת. ושיחות הסמול טוק עם החברים בשטיבל השכונתי. וד"ב. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נשגב מבינתי. מבוגרים שבסמול טוק מנוולים את פיהם רח"ל.
ז זהו דעתי משתמש חדש הודעות 14 תודות 38 נקודות 2 10 דצמבר 2025 #23 רבי אמר: מצד אחד אני חושב לעצמי. האם האבא על כל ניבול פה שלו עצמו הוא שם פלפל חריף. אני שומע כל מיני אברכים איך שהם מדברים, ואח"כ כועסים על הילדים איך הם מדברים. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אולי הסיבה שאבא בכזה גיל מנבל את הפה זה בגלל שכשהוא היה ילד וניבל את הפה אז אביו לא נתן לו את הסטירה המצלצלת שמגיעה לו
רבי אמר: מצד אחד אני חושב לעצמי. האם האבא על כל ניבול פה שלו עצמו הוא שם פלפל חריף. אני שומע כל מיני אברכים איך שהם מדברים, ואח"כ כועסים על הילדים איך הם מדברים. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אולי הסיבה שאבא בכזה גיל מנבל את הפה זה בגלל שכשהוא היה ילד וניבל את הפה אז אביו לא נתן לו את הסטירה המצלצלת שמגיעה לו
ר רוצה להבין משתמש רשום הודעות 34 תודות 121 נקודות 30 10 דצמבר 2025 #24 זהו דעתי אמר: אולי הסיבה שאבא בכזה גיל מנבל את הפה זה בגלל שכשהוא היה ילד וניבל את הפה אז אביו לא נתן לו את הסטירה המצלצלת שמגיעה לו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זה מצחיק לומר שאם ילד יחזור על מעשה או לא תלוי בסטירה יש מספיק ילדים שקיבלו מכות ובכל זאת המשיכו לעשות כל מיני דברים
זהו דעתי אמר: אולי הסיבה שאבא בכזה גיל מנבל את הפה זה בגלל שכשהוא היה ילד וניבל את הפה אז אביו לא נתן לו את הסטירה המצלצלת שמגיעה לו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זה מצחיק לומר שאם ילד יחזור על מעשה או לא תלוי בסטירה יש מספיק ילדים שקיבלו מכות ובכל זאת המשיכו לעשות כל מיני דברים
ר רבי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,422 תודות 4,964 נקודות 407 11 דצמבר 2025 #25 זהו דעתי אמר: אולי הסיבה שאבא בכזה גיל מנבל את הפה זה בגלל שכשהוא היה ילד וניבל את הפה אז אביו לא נתן לו את הסטירה המצלצלת שמגיעה לו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לפעמים זה גרם להחרפה. אני התכוונתי להציב מראה לעצמנו.
זהו דעתי אמר: אולי הסיבה שאבא בכזה גיל מנבל את הפה זה בגלל שכשהוא היה ילד וניבל את הפה אז אביו לא נתן לו את הסטירה המצלצלת שמגיעה לו לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לפעמים זה גרם להחרפה. אני התכוונתי להציב מראה לעצמנו.
ז זהו דעתי משתמש חדש הודעות 14 תודות 38 נקודות 2 11 דצמבר 2025 #26 רוצה להבין אמר: זה מצחיק לומר שאם ילד יחזור על מעשה או לא תלוי בסטירה יש מספיק ילדים שקיבלו מכות ובכל זאת המשיכו לעשות כל מיני דברים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זה לא מצחיק הרבה מאוד פעמים כדי שילד לא יחזור על מקרה מה שהוא צריך זה סטירה מצלצלת
רוצה להבין אמר: זה מצחיק לומר שאם ילד יחזור על מעשה או לא תלוי בסטירה יש מספיק ילדים שקיבלו מכות ובכל זאת המשיכו לעשות כל מיני דברים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זה לא מצחיק הרבה מאוד פעמים כדי שילד לא יחזור על מקרה מה שהוא צריך זה סטירה מצלצלת
ר רבי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,422 תודות 4,964 נקודות 407 11 דצמבר 2025 #27 זהו דעתי אמר: זה לא מצחיק הרבה מאוד פעמים כדי שילד לא יחזור על מקרה מה שהוא צריך זה סטירה מצלצלת לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ממש לא!!! ברוב הפעמים זה פריקת עצבים או פחד ממה יהיה או מה יאמרו עלי. סטירה מצלצלת היא תרופה, וכל תרופה משתמשים בה במינון. הילד לא חטא בזה שהוא סקרן, או עובר עליו דברים לא טובים. צריך להבין לליבו ולטפל. פליק ודיי, זה יותר בשביל ההרגשה שלך.
זהו דעתי אמר: זה לא מצחיק הרבה מאוד פעמים כדי שילד לא יחזור על מקרה מה שהוא צריך זה סטירה מצלצלת לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ממש לא!!! ברוב הפעמים זה פריקת עצבים או פחד ממה יהיה או מה יאמרו עלי. סטירה מצלצלת היא תרופה, וכל תרופה משתמשים בה במינון. הילד לא חטא בזה שהוא סקרן, או עובר עליו דברים לא טובים. צריך להבין לליבו ולטפל. פליק ודיי, זה יותר בשביל ההרגשה שלך.