מ מתחילים מחדש משתמש ותיק הודעות 847 תודות 2,994 נקודות 171 18 מרץ 2025 #1 ידוע הבלבול הנורא שפרסמו אוייבי ישראל בכל דור ודור שיהודים לוקחים דם מנוצרים לאפיית המצות... באשכול זה נעלה קורות עלילות אלו.
ידוע הבלבול הנורא שפרסמו אוייבי ישראל בכל דור ודור שיהודים לוקחים דם מנוצרים לאפיית המצות... באשכול זה נעלה קורות עלילות אלו.
מ מתחילים מחדש משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 847 תודות 2,994 נקודות 171 18 מרץ 2025 #2 מתי היתה עלילת הדם הראשונה המתועדת בספרים? ומתי היתה האחרונה?
א איך משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 291 תודות 1,217 נקודות 147 19 מרץ 2025 #3 מתחילים מחדש אמר: מתי היתה עלילת הדם הראשונה המתועדת בספרים? ומתי היתה האחרונה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... האחרונה הידועה היתה של דרייפוס
מתחילים מחדש אמר: מתי היתה עלילת הדם הראשונה המתועדת בספרים? ומתי היתה האחרונה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... האחרונה הידועה היתה של דרייפוס
א איך משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 291 תודות 1,217 נקודות 147 19 מרץ 2025 #4 איך אמר: האחרונה הידועה היתה של דרייפוס לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... והלא ידועה היא פוגרום קיילצה (היה עוד כמה, אבל כמה שאני יודע הם לא הגיעו לשלבים מעשיים)
איך אמר: האחרונה הידועה היתה של דרייפוס לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... והלא ידועה היא פוגרום קיילצה (היה עוד כמה, אבל כמה שאני יודע הם לא הגיעו לשלבים מעשיים)
י ירושלמי משתמש רשום הודעות 58 תודות 187 נקודות 30 19 מרץ 2025 #5 מנדל בייליס עלילת הדם פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il
מ מתחילים מחדש משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 847 תודות 2,994 נקודות 171 19 מרץ 2025 #6 איך אמר: והלא ידועה היא פוגרום קיילצה (היה עוד כמה, אבל כמה שאני יודע הם לא הגיעו לשלבים מעשיים) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נא לפרט לכה"פ בקצרה, מה ומתי
איך אמר: והלא ידועה היא פוגרום קיילצה (היה עוד כמה, אבל כמה שאני יודע הם לא הגיעו לשלבים מעשיים) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... נא לפרט לכה"פ בקצרה, מה ומתי
א איך משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 291 תודות 1,217 נקודות 147 20 מרץ 2025 #7 מתחילים מחדש אמר: נא לפרט לכה"פ בקצרה, מה ומתי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זה היה אחרי מלחמת העולם השניה, נהרגו שם כ-50 יהודים.
מתחילים מחדש אמר: נא לפרט לכה"פ בקצרה, מה ומתי לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... זה היה אחרי מלחמת העולם השניה, נהרגו שם כ-50 יהודים.
א איך משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 291 תודות 1,217 נקודות 147 20 מרץ 2025 #8 איך אמר: זה היה אחרי מלחמת העולם השניה, נהרגו שם כ-50 יהודים. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הנה ערך מכלולאי פוגרום קיילצה – המכלול www.hamichlol.org.il
איך אמר: זה היה אחרי מלחמת העולם השניה, נהרגו שם כ-50 יהודים. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הנה ערך מכלולאי פוגרום קיילצה – המכלול www.hamichlol.org.il
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,696 תודות 16,696 נקודות 655 20 מרץ 2025 #9 מתחילים מחדש אמר: מתי היתה עלילת הדם הראשונה המתועדת בספרים? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ה'מפורסמת' הראשונה עלילת הדם של נוריץ'
מתחילים מחדש אמר: מתי היתה עלילת הדם הראשונה המתועדת בספרים? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ה'מפורסמת' הראשונה עלילת הדם של נוריץ'
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,696 תודות 16,696 נקודות 655 20 מרץ 2025 #10 איך אמר: והלא ידועה היא פוגרום קיילצה (היה עוד כמה, אבל כמה שאני יודע הם לא הגיעו לשלבים מעשיים) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... עלילת פלונגיאןאכן, לא הגיעה לממדים של קיילצה
איך אמר: והלא ידועה היא פוגרום קיילצה (היה עוד כמה, אבל כמה שאני יודע הם לא הגיעו לשלבים מעשיים) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... עלילת פלונגיאןאכן, לא הגיעה לממדים של קיילצה
ע עיני לשמיא נטלת משתמש רשום הודעות 72 תודות 359 נקודות 46 20 מרץ 2025 #11 ראיתי פעם באוצה''ח, ספר על עלילת הדם בטיסא אסלר (הונגריה) על פרטי העלילה בכללות ראה כאן
א איך משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 291 תודות 1,217 נקודות 147 20 מרץ 2025 #12 הצעיר שבחבורה אמר: עלילת פלונגיאןאכן, לא הגיעה לממדים של קיילצה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן, שם לא מת אף אחד נראה לי.
הצעיר שבחבורה אמר: עלילת פלונגיאןאכן, לא הגיעה לממדים של קיילצה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן, שם לא מת אף אחד נראה לי.
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 5,696 תודות 16,696 נקודות 655 20 מרץ 2025 #13 איך אמר: אכן, שם לא מת אף אחד נראה לי. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אבל נפצעו. נ.ב. עלילת דם לא בהכרח שתכלול הרוגים, עי' ערך בייליס.
איך אמר: אכן, שם לא מת אף אחד נראה לי. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אבל נפצעו. נ.ב. עלילת דם לא בהכרח שתכלול הרוגים, עי' ערך בייליס.