ד דוד בן ישי משתמש ותיק הודעות 943 תודות 4,228 נקודות 240 13 דצמבר 2025 #1 האם מברכים על חזרת הפורום 'שהחיינו' או כיון שרבים נהנים מכך מברכים 'הטוב והמטיב'?
ר רבי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,417 תודות 4,927 נקודות 407 13 דצמבר 2025 #2 יש לאחרונה הרבה בעיות שמעלים את הפורום.
ב בצלצלי שמע משתמש ותיק הודעות 499 תודות 2,949 נקודות 275 13 דצמבר 2025 #3 דוד בן ישי אמר: האם מברכים על חזרת הפורום 'שהחיינו' או כיון שרבים נהנים מכך מברכים 'הטוב והמטיב'? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם בירכת דיין האמת כאשר הושבת.
דוד בן ישי אמר: האם מברכים על חזרת הפורום 'שהחיינו' או כיון שרבים נהנים מכך מברכים 'הטוב והמטיב'? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אם בירכת דיין האמת כאשר הושבת.
אוצר התורה מנהל ראשי חבר צוות מנהל ראשי הודעות 436 פוסט השבוע 1 תודות 6,283 נקודות 93 13 דצמבר 2025 #4 מנסים לפתור בכוחותינו הדלים עד שחברת האחסון תחזור מחר לפעילות. כולי תקווה שזה הולך לכיון טוב.
א אורי משתמש ותיק הודעות 384 תודות 947 נקודות 76 13 דצמבר 2025 #5 אפשר להבין מה גרם לתקלה והיכן מבררים מה קורה כאשר אין גישה לאוצר. צריך כתובת שאפשר לשאול שם מה קורה שלא סתם נחשוב אולי יש לי בעיה אישית במחשב
אפשר להבין מה גרם לתקלה והיכן מבררים מה קורה כאשר אין גישה לאוצר. צריך כתובת שאפשר לשאול שם מה קורה שלא סתם נחשוב אולי יש לי בעיה אישית במחשב
ח חד מבתראי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 1,625 תודות 6,946 נקודות 333 13 דצמבר 2025 #6 אורי אמר: והיכן מבררים מה קורה כאשר אין גישה לאוצר. צריך כתובת שאפשר לשאול שם מה קורה שלא סתם נחשוב אולי יש לי בעיה אישית במחשב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תבדוק באתרים אחרים. אורי אמר: אפשר להבין מה גרם לתקלה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בפשטות, אין די מקום לכל ה'אתרבו ספסלי'. גם אנוכי הק' נתקלתי בקשיים בטעינת הפורום, האם יש טיפים כיצד ניתן בכל זאת להתחבר אף בשעות 'משבר'?
אורי אמר: והיכן מבררים מה קורה כאשר אין גישה לאוצר. צריך כתובת שאפשר לשאול שם מה קורה שלא סתם נחשוב אולי יש לי בעיה אישית במחשב לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... תבדוק באתרים אחרים. אורי אמר: אפשר להבין מה גרם לתקלה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... בפשטות, אין די מקום לכל ה'אתרבו ספסלי'. גם אנוכי הק' נתקלתי בקשיים בטעינת הפורום, האם יש טיפים כיצד ניתן בכל זאת להתחבר אף בשעות 'משבר'?