אמונה - עלון "בטחוני בצורי", סיפורים אמיתיים עם שמות על השגחה פרטית | עלונים וקונטרסים| דף 2 אמונה - עלון "בטחוני בצורי", סיפורים אמיתיים עם שמות על השגחה פרטית | עלונים וקונטרסים| דף 2
שהוא צירף גם את הסטיקר לעלון,
הפירוש עי' בפנים העלון של השבוע ושבוע שעבר (ואתחנן- לא הופיע פה).

ציטוט מפרשת ואתחנן:
"אני נוהג לומר לחברי, כי אני מדבר ''איתו'', ''הוא'' מדבר איתי, ואני מבין מה שהוא אומר. הוא - הכוונה כלפי שמיא. ולפעמים הם חושבים שאני בשפת העם "קצת השתבשתי" אבל מה לעשות - אני באמת מרגיש שהוא מדבר איתי, הכי ברור שיכול להיות בעבר ראיתי על רכב כלשהו סטיקר שכתוב עליו -דבר איתו - הוא מקשיב לך. ואני הדל חושב שהרבה יותר פשוט ונכון הניסוח: -תקשיב לו - הוא מדבר איתך"

ומהשבוע:
תקציר משבוע שעבר: בעבר ראיתי על רכב כלשהו סטיקר שכתוב עליו - דבר איתו - הוא מקשיב לך.
ואני הדל חושב שהרבה יותר פשוט ונכון הניסוח: - תקשיב לו - הוא מדבר איתך.

~~~כאשר שלחתי את הגיליון של שבוע שעבר כתב לי ר' משה מבית שמש כך: אז ר' גרשון מקבל את המקום הראשון. ר' מרדכי תיקח את זה צעד קדימה, אני חייב סטיקר "תקשיב לו הוא מדבר איתך" תפתיע בשבוע הבא בסטיקר מעוצב ישר כח! זמן קצר אחרי זה, כאילו תיאמו ביניהם, הגיעה הודעה מגרפיקאי הבית של ''בטחוני בצורי'' הר''ר שייע יעקובוביץ, וזה לשונה: זה פשוט דיבר אלי... אז דיברתי אליו : מצורף סטיקר מעוצב. ע"כ.​

הודעות מומלצות

בקובץ ביאורים לבבא קמא אות ל' כתוב: "והקשה...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון