משפחות שהצליחו מעל ומעבר, מה הסיבה? | דברי הימים| דף 10 משפחות שהצליחו מעל ומעבר, מה הסיבה? | דברי הימים| דף 10
ר"מ בויאר וכל הרשימה ששוברת את השיניים אכן ת"ח עצום בזרעים וגם אולי בענייני או"ח.
ר' בונים ר' איתמר ר' רפאל שמואלביץ ר' ישראל אדלשטיין ר' נחום נבנצאל וכו' תחי"ם בכל התורה כולה באותה רמה, יתכן שבזרעים רמ"ב עוקף אותם, אבל הייחס לכה"ת כולה? נראה לי כל מי שמכיר את המדוברים מגחך מעט לקרוא את ההודעה הנ"ל.
סתם כך אספר לך שר' משה מאז שהתחיל לכתוב באהלי . החברה שלכם גילו שהוא עוקף את כל הדור וזה ברור עיין יחס ר' דב בכינוס לדבריו של ר' משה
כנ"ל
עוד נקודה חשובה מה שאמרת על ר' צבי זה בדיוק הפוך ר' משה יותר ישיבתי עם מלא סברות ומהלכים
ידוע בציבור לא ככה [ותסתכל כששניהם נכנסים לביכנ"ס ליטאי למי יותר קמים]
ג' אני וככה גם חשב החזו''א וכל תלמידיו שת''ח לא מי שיודע לחרוז סברות ורעיונות אלא מי שיודע את התורה בעומק העיון ובא נראה אחד מכל ראשי הישיבות הליטאים מתמודד מול ר' משה בויאר והגרצ''א פרידמן הראי''ש גריינמן בהיקף ועומק העיון
נראה נראה. אבל בעומק העיון!!!
לא ב
עד ההלכה בכל התורה כולה
שזו אכן ללא ספק נחלת החזונישניקים.
ידידי אתה מקשקש ת''ח מזן חזו''א יודעים קצת יותר ראשונים ואחרונים פוסקים וכל השותי''ם קצת יותר מכל לובש פארק ממוצע ר''מ בישיבה לשם שטאלע
יש קצת הבדל בין ר' בונים ור' שרגא פישהוף ללובש פראק ממוצע ר"מ בישיבה לשם שטאלע,
ועיין ערך שפתאום הציבור הליטאי קיבל מנהיג חזונשניק רבינו הגר'''ד ופתאום קלט מה זה
דומני שיש מעט הבדל בין כל החזונישניקים לדורותתיהם לר' דב, מכמה וכמה בחינות. אין לי בזה כל ספק.
בכל אופן, רק נציין מה שאמר הגרד"ל בניחום אבלים על ר' יודל בויאר, ש"ראו עליו עד סוף ימיו שהיה תלמיד של הגר"ש רוזובסקי" זה מה שראה לנכון ר' דב לנחם את ר' משה בויאר ואחיו. זה אומר משהו. החזונישניקים צריכים לשנות תפיסה.

ר"מ בויאר וכל הרשימה ששוברת את השיניים אכן ת"ח עצום בזרעים וגם אולי בענייני או"ח.
ר' בונים ר' איתמר ר' רפאל שמואלביץ ר' ישראל אדלשטיין ר' נחום נבנצאל וכו' תחי"ם בכל התורה כולה באותה רמה, יתכן שבזרעים רמ"ב עוקף אותם, אבל הייחס לכה"ת כולה? נראה לי כל מי שמכיר את המדוברים מגחך מעט לקרוא את ההודעה הנ"ל.

כנ"ל

ידוע בציבור לא ככה [ותסתכל כששניהם נכנסים לביכנ"ס ליטאי למי יותר קמים]

נראה נראה. אבל בעומק העיון!!!
לא ב

שזו אכן ללא ספק נחלת החזונישניקים.

יש קצת הבדל בין ר' בונים ור' שרגא פישהוף ללובש פראק ממוצע ר"מ בישיבה לשם שטאלע,

דומני שיש מעט הבדל בין כל החזונישניקים לדורותתיהם לר' דב, מכמה וכמה בחינות. אין לי בזה כל ספק.
בכל אופן, רק נציין מה שאמר הגרד"ל בניחום אבלים על ר' יודל בויאר, ש"ראו עליו עד סוף ימיו שהיה תלמיד של הגר"ש רוזובסקי" זה מה שראה לנכון ר' דב לנחם את ר' משה בויאר ואחיו. זה אומר משהו. החזונישניקים צריכים לשנות תפיסה.
כל מילה שלך היא הפך האמת הגזמת ר' משה בקי רק בזרעים זה מצחיק מאשר מעניין.
נראה לך שר' דב העריך את ר' יודל בגלל שלמד עד סוף ימיו בדרך הגרש''ר
ידידי היקר למה אתה מדבר אם אתה לא מכיר סתם.
לך תשאל את ר' בונים שרייבר על ר' משה בויאר ואני בטוח מה תשובתו תהיה וכנ''ל הגר''י אדלשטיין והגרח''פ ברמן שליט''א

חברים מקוונים לאחרונה

הודעות מומלצות

אני עוסק כעת בסוגית אונס ומפתה.
מאן דהו יודע...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון
למעלה