ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 5,696 תודות 16,696 נקודות 655 24 אפריל 2025 #1 כהמשך לחידה זו לפחות שנים שנשק רבן גמליאל בראש
פִּתָרוֹן י י ידיעת התורה 24 אפריל 2025 ידיעת התורה אמר: משנה ראש השנה פ"ב מ"ח עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ר' יהושע בן חנניה ידיעת התורה אמר: נזיר כ"ט ב' אמר לו רבי אל תצטער לבודקני אם קטן אני אהיה בשביל אבא אם גדול אני אהיה בשביל עצמי עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו וכו' לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ר' חנינא
ידיעת התורה אמר: משנה ראש השנה פ"ב מ"ח עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ר' יהושע בן חנניה ידיעת התורה אמר: נזיר כ"ט ב' אמר לו רבי אל תצטער לבודקני אם קטן אני אהיה בשביל אבא אם גדול אני אהיה בשביל עצמי עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו וכו' לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ר' חנינא
י ידיעת התורה משתמש רשום פרסם מאמר הודעות 74 תודות 249 נקודות 70 24 אפריל 2025 #2 משנה ראש השנה פ"ב מ"ח עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו, הצבעה בעד 2 הצבע נגד
י ידיעת התורה משתמש רשום פרסם מאמר הודעות 74 תודות 249 נקודות 70 24 אפריל 2025 #3 נזיר כ"ט ב' אמר לו רבי אל תצטער לבודקני אם קטן אני אהיה בשביל אבא אם גדול אני אהיה בשביל עצמי עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו וכו' הצבעה בעד 1 הצבע נגד
נזיר כ"ט ב' אמר לו רבי אל תצטער לבודקני אם קטן אני אהיה בשביל אבא אם גדול אני אהיה בשביל עצמי עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו וכו'
י ידיעת התורה משתמש רשום פרסם מאמר הודעות 74 תודות 249 נקודות 70 24 אפריל 2025 #4 ידיעת התורה אמר: משנה ראש השנה פ"ב מ"ח עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ר' יהושע בן חנניה ידיעת התורה אמר: נזיר כ"ט ב' אמר לו רבי אל תצטער לבודקני אם קטן אני אהיה בשביל אבא אם גדול אני אהיה בשביל עצמי עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו וכו' לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ר' חנינא הצבעה בעד 1 הצבע נגד פִּתָרוֹן
ידיעת התורה אמר: משנה ראש השנה פ"ב מ"ח עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ר' יהושע בן חנניה ידיעת התורה אמר: נזיר כ"ט ב' אמר לו רבי אל תצטער לבודקני אם קטן אני אהיה בשביל אבא אם גדול אני אהיה בשביל עצמי עמד רבן גמליאל ונשקו על ראשו וכו' לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ר' חנינא