ה הצעיר באלפי ישראל משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 365 תודות 1,454 נקודות 155 10 אפריל 2026 #1 רמז: מופיע ברמב"ם. (הערה: לא נראה לי שכיום אומרים את התפילה הזאת.)
מ משתמש רגיל1 משתמש רשום הודעות 36 תודות 111 נקודות 40 10 אפריל 2026 #2 הצעיר באלפי ישראל אמר: רמז: מופיע ברמב"ם. (הערה: לא נראה לי שכיום אומרים את התפילה הזאת.) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ברוך יי' ביום ברוך יי' בלילה ברוך יי' בשכבנו ברוך יי' בקומנו הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר באלפי ישראל אמר: רמז: מופיע ברמב"ם. (הערה: לא נראה לי שכיום אומרים את התפילה הזאת.) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ברוך יי' ביום ברוך יי' בלילה ברוך יי' בשכבנו ברוך יי' בקומנו
ה הצעיר באלפי ישראל משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 365 תודות 1,454 נקודות 155 10 אפריל 2026 #3 ברצף... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ע עוזי ומגני משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 2,418 פוסט השבוע 1 תודות 8,463 נקודות 525 11 אפריל 2026 #4 הצעיר באלפי ישראל אמר: רמז: מופיע ברמב"ם. (הערה: לא נראה לי שכיום אומרים את התפילה הזאת.) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... משנה מסכת ברכות (מ) כֵּיצַד מְזַמְּנִין, בִּשְׁלשָׁה אוֹמֵר נְבָרֵךְ. בִּשְׁלשָׁה וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בַּעֲשָׂרָה, אוֹמֵר נְבָרֵךְ לֵאלֹהֵינוּ {י}. בַּעֲשָׂרָה וָהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. אֶחָד עֲשָׂרָה וְאֶחָד עֲשָׂרָה רִבּוֹא. בְּמֵאָה אוֹמֵר, נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ. בְּמֵאָה וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בְּאֶלֶף, אוֹמֵר נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל. בְּאֶלֶף וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בְּרִבּוֹא, אוֹמֵר, נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל אֱלֹהֵי הַצְּבָאוֹת יוֹשֵׁב הַכְּרוּבִים הצבעה בעד 0 הצבע נגד
הצעיר באלפי ישראל אמר: רמז: מופיע ברמב"ם. (הערה: לא נראה לי שכיום אומרים את התפילה הזאת.) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... משנה מסכת ברכות (מ) כֵּיצַד מְזַמְּנִין, בִּשְׁלשָׁה אוֹמֵר נְבָרֵךְ. בִּשְׁלשָׁה וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בַּעֲשָׂרָה, אוֹמֵר נְבָרֵךְ לֵאלֹהֵינוּ {י}. בַּעֲשָׂרָה וָהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. אֶחָד עֲשָׂרָה וְאֶחָד עֲשָׂרָה רִבּוֹא. בְּמֵאָה אוֹמֵר, נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ. בְּמֵאָה וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בְּאֶלֶף, אוֹמֵר נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל. בְּאֶלֶף וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בְּרִבּוֹא, אוֹמֵר, נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל אֱלֹהֵי הַצְּבָאוֹת יוֹשֵׁב הַכְּרוּבִים
ה הצעיר באלפי ישראל משתמש ותיק פותח האשכול הודעות 365 תודות 1,454 נקודות 155 11 אפריל 2026 #5 עוזי ומגני אמר: משנה מסכת ברכות (מ) כֵּיצַד מְזַמְּנִין, בִּשְׁלשָׁה אוֹמֵר נְבָרֵךְ. בִּשְׁלשָׁה וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בַּעֲשָׂרָה, אוֹמֵר נְבָרֵךְ לֵאלֹהֵינוּ {י}. בַּעֲשָׂרָה וָהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. אֶחָד עֲשָׂרָה וְאֶחָד עֲשָׂרָה רִבּוֹא. בְּמֵאָה אוֹמֵר, נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ. בְּמֵאָה וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בְּאֶלֶף, אוֹמֵר נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל. בְּאֶלֶף וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בְּרִבּוֹא, אוֹמֵר, נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל אֱלֹהֵי הַצְּבָאוֹת יוֹשֵׁב הַכְּרוּבִים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... שוב פעם זה לא ברצף... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
עוזי ומגני אמר: משנה מסכת ברכות (מ) כֵּיצַד מְזַמְּנִין, בִּשְׁלשָׁה אוֹמֵר נְבָרֵךְ. בִּשְׁלשָׁה וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בַּעֲשָׂרָה, אוֹמֵר נְבָרֵךְ לֵאלֹהֵינוּ {י}. בַּעֲשָׂרָה וָהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. אֶחָד עֲשָׂרָה וְאֶחָד עֲשָׂרָה רִבּוֹא. בְּמֵאָה אוֹמֵר, נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ. בְּמֵאָה וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בְּאֶלֶף, אוֹמֵר נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל. בְּאֶלֶף וְהוּא, אוֹמֵר בָּרְכוּ. בְּרִבּוֹא, אוֹמֵר, נְבָרֵךְ לַייָ אֱלֹהֵינוּ אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל אֱלֹהֵי הַצְּבָאוֹת יוֹשֵׁב הַכְּרוּבִים לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... שוב פעם זה לא ברצף...