אלול - ג' באלול - יום פטירת הראי"ה קוק זצ"ל | יומא דהילולא| דף 3 אלול - ג' באלול - יום פטירת הראי"ה קוק זצ"ל | יומא דהילולא| דף 3
  • פורום אוצר התורה מאחל לכל לומדי התורה: הצלחה מרובה בעבודת אלול, שיזכו לגדול בתורה, ביראה וביראת הרוממות, ולהתחיל את הזמן החדש בחשק ובשמחה - גילו ברעדה!
כוונתך הייתה לכבד את זכרו
משום מה אני לא בטוח.
אני מתחילה כתבתי שלא זו מטרת האשכול ושתתכבדו ותכבדו לפתוח דיונים באשכולות אחרים, מה שלא עשיתם.
האשכול בעצם קיומו הוא המטרה. כך נראה. במחילה.
בכ"מ אם באמת הינך חס על כבוד רבך רצוי שתדווח למנהלים שינעלו את האשכול. (לא לפני שימחקו את תגובתי).

משום מה אני לא בטוח.

האשכול בעצם קיומו הוא המטרה. כך נראה. במחילה.
בכ"מ אם באמת הינך חס על כבוד רבך רצוי שתדווח למנהלים שינעלו את האשכול. (לא לפני שימחקו את תגובתי).
אילולא לחשוד בכשרים היה איסור והיית מבטא אותו שחור ע"ג לבן, הייתי מנסה ללמד על חוסר האמון הזה זכות...
לא רואה צורך להגיב באריכות לרב הנכבד, שמתעלם מהעובדה שפורסמו דברים אוביקטיבים - סיפורים עובדות והנהגות, וזהו, בבקשה מראש שלא להגיב בצורה של דיון, מה שלא רק שלא כובד, אלא נעשה פה ההפך הגמור, תעיין קצת בהיסטורית האשכול.
אבל ב"ה שיש אנשים שלא רק נדיבי לב הם, אלא אף יודעים לפרש את מחשבות השני נגד מה שמעיד ע"ע, מבהיל על הרעיון.
הלואי שיסגרו, אני לא רוצה להציק להם בבקשות, וד"ל. @אוצר התורה - אם תראה לנכון, נשמח...

אילולא לחשוד בכשרים היה איסור והיית מבטא אותו שחור ע"ג לבן, הייתי מנסה ללמד על חוסר האמון הזה זכות...
לא רואה צורך להגיב באריכות לרב הנכבד, שמתעלם מהעובדה שפורסמו דברים אוביקטיבים - סיפורים עובדות והנהגות, וזהו, בבקשה מראש שלא להגיב בצורה של דיון, מה שלא רק שלא כובד, אלא נעשה פה ההפך הגמור, תעיין קצת בהיסטורית האשכול.
אבל ב"ה שיש אנשים שלא רק נדיבי לב הם, אלא אף יודעים לפרש את מחשבות השני נגד מה שמעיד ע"ע, מבהיל על הרעיון.
הלואי שיסגרו, אני לא רוצה להציק להם בבקשות, וד"ל. @אוצר התורה - אם תראה לנכון, נשמח...
לא יצא לי לראות מה נכתב בפתיחת האשכול ה"אובייקטיבי", שמציג לכאורה רק עובדות שקופות, מאומתות ואובייקטיביות, במטרה להעלות את זכרו של הרב זצ"ל ולהביא את השבחים הרבים שנאמרו עליו מקרב רבני הציבור החרדי, ולא חלילה כדי לעצב מחדש את דמותו בעיני מגזר כזה או אחר...
אבל כן יצא לי לראות בזמן האחרון שנפתחו כאן אינספור אשכולות סביב נושאי הרב קוק, הציונות הדתית וכדומה, וזה יוצר אצלי ומסתמא גם אצל רבים מהחברים כאן, תחושה של חוסר נוחות, כאילו יש למאן דהו מטרה להציף ולהרבות בדיונים הללו כדי להכניס מהדלת הצדדית את הסחורה הישנה שלו. אם זה חשד שווא נא מחל לי. כך או כך תסכים איתי שזה כבר עובר כל גבול.

לא יצא לי לראות מה נכתב בפתיחת האשכול ה"אובייקטיבי", שמציג לכאורה רק עובדות שקופות, מאומתות ואובייקטיביות, במטרה להעלות את זכרו של הרב זצ"ל ולהביא את השבחים הרבים שנאמרו עליו בקרב רבני הציבור החרדי, ולא חלילה כדי לעצב מחדש את דמותו בעיני מגזר כזה או אחר...
אבל כן יצא לי לראות בזמן האחרון שנפתחו כאן אינספור אשכולות סביב נושאי הרב קוק, הציונות הדתית וכדומה, וזה יוצר אצלי ומסתמא גם אצל רבים מהחברים כאן, תחושה של חוסר נוחות, כאילו יש למאן דהו מטרה להציף ולהרבות בדיונים הללו כדי להכניס מהדלת הצדדית את הסחורה הישנה שלו. אם זה חשד שווא נא מחל לי. כך או כך תסכים איתי שזה כבר עובר כל גבול.
חשד שווא בוודאות. אנא בדוק כמה מן האשכולות הללו אני זה שפתחתי.
אחזור על המודגש, נכנסתי לפורום כדי לדון בעניינים תורניים, אולם מחמת ידיעתי והכירותי עם הזלזול העצום שקיים בציבורכם אצל יראים ושלמים כלפי הציבור שאני מייצג, אני רואה לנכון למחות ולתקן איפה שמעוותים, בתור אחד שנמצא בצד עליו מלכלכים רבות שלא בצדק ובהכללה עם מגזרים אחרים, שמכיר את הצד השני שמלכלך עליו מחוסר היכרות.

הודעות מומלצות

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון