ר רבי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,422 תודות 4,960 נקודות 407 18 אוגוסט (8) 2025 #41 במאמר פיו אמר: טענה מוזרה. אני לומד 10 שעות ביום. וכל הזמן מחפש להשתפר בלימוד ובידיעת התורה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... דבר ראשון. אשריך שזכית לכזה שקיעות עצומה 10 שעות ברצף. הלוואי הלאי. דבר שני. לא התכוונתי חלילה למעט בנושא החזרה חלילה אלא עוררתי שלפעמים זה עצת היצר.
במאמר פיו אמר: טענה מוזרה. אני לומד 10 שעות ביום. וכל הזמן מחפש להשתפר בלימוד ובידיעת התורה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... דבר ראשון. אשריך שזכית לכזה שקיעות עצומה 10 שעות ברצף. הלוואי הלאי. דבר שני. לא התכוונתי חלילה למעט בנושא החזרה חלילה אלא עוררתי שלפעמים זה עצת היצר.
פ פנחס נחום משתמש חדש הודעות 8 תודות 21 נקודות 2 19 אוגוסט (8) 2025 #42 רבי אמר: אני משתדל לחזור כמה שאפשר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... כמה אפשר? כמה זה יוצא למעשה?
ר רבי משתמש מוביל פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים פרסם 15 מאמרים! הודעות 1,422 תודות 4,960 נקודות 407 20 אוגוסט (8) 2025 #43 פנחס נחום אמר: כמה אפשר? כמה זה יוצא למעשה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... פעם אחד הצלחתי לחזור על הלכות מוקצה 12 פעם. ועל הלכות טהרה שלמדתי ממש עכשיו בסביבות 10-15 פעמים בויריאציות שונות.
פנחס נחום אמר: כמה אפשר? כמה זה יוצא למעשה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... פעם אחד הצלחתי לחזור על הלכות מוקצה 12 פעם. ועל הלכות טהרה שלמדתי ממש עכשיו בסביבות 10-15 פעמים בויריאציות שונות.
מ מרכז משתמש ותיק פרסם מאמר פרסם 5 מאמרים הודעות 959 תודות 2,745 נקודות 311 21 אוגוסט (8) 2025 #44 שוב אבקש, הפעם באשכול הזה, אם יש למישהו את שיטתו של הכרם יהושע, אשמח לקבלה.
ה האיש השרוי בשמחה משתמש מוביל פרסם מאמר הודעות 1,179 פוסט השבוע 1 תודות 4,116 נקודות 263 21 אוגוסט (8) 2025 #45 מרכז אמר: שוב אבקש, הפעם באשכול הזה, אם יש למישהו את שיטתו של הכרם יהושע, אשמח לקבלה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מי זה ?
מרכז אמר: שוב אבקש, הפעם באשכול הזה, אם יש למישהו את שיטתו של הכרם יהושע, אשמח לקבלה. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מי זה ?
י ידיד נאמן משתמש ותיק הודעות 508 תודות 956 נקודות 101 21 אוגוסט (8) 2025 #46 האיש השרוי בשמחה אמר: מי זה ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... שיעורים מדהימים של הגאון רבי יהושע כהן השולט בכל התלמוד בבלי ישר והפוך פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il
האיש השרוי בשמחה אמר: מי זה ? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... שיעורים מדהימים של הגאון רבי יהושע כהן השולט בכל התלמוד בבלי ישר והפוך פורום אוצר התורה - בית מדרש לכל מקצועות התורה. forum-otzar-hatorah.co.il